Canibal Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Witam jako że padła mi prawdopodobnie płyta będę sprzedawał moją grafike ale zanim to zrobię chciałbym wyczyscić i wymienic termopady. Wiem że potrzebuje 4 grubości różnych , czy są dostępne gdzieś zestawy w rozsądnych pieniądzach ? Czy zostaje tylko aliexpres ? W x-kom jak patrzalem to wychodzi koło 40zł za 1 sztuke . Na amazonie znalazłem coś takiego Amazon czy może można gdzieś indziej kupić w rozsądnych pieniądzach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Witam na cenę ma wpływ nie tylko sklep gdzie sie kupuje , ale raczej producent termpoadu i albo kupić po taniości byle aby były miękkie coś na alledrodo , albo rozbić świnkę skarbonkę i coś sprawdzonego np. Thermal Grizzly Minus Pad natomiast -Gelid Thermalpad GP Extreme nie mogę polecić , bo po okresie testowym około roku , termpoasdy zaschnięte i oleum z nich wycieka... ja kupowałem i na alledrogo i w owocowym sklepie wisz że ta inwestycja raczej sie tobie nie zwróci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canibal Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Domyślam się że się nie zwróci dlatego postanowiłem zapytać na forum o coś optymalnego. Wolałbym sprzedać już z nowymi , nowe na pewno będą lepsze niż te fabryczne co są obecnie. Chciałbym coś niedrogiego ale aby działało. Czy takie coś może być Termopad Tuecer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 10 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia Może ktoś to testował to się wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...