drapi131 Opublikowano Niedziela o 13:37 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 13:37 (edytowane) Witam kolegów mam wielki problem tzn posiadam starą drukarke laserową DCP-7055W która działała super w sieci lokalnej ale od tygodnia zmieniłem ruter z poczciwego netgear na tp-link archer ax72 i drukarka działa poprawnie przez usb ale po sieci jest nie widzialna tzn drukarka pokazuje że jest połączona do sieci wi-fi nowego toutera ale na kompie jest ofline co może być nie tak prosze o pomoc bo żona się piekli poco zmieniałem router. Edytowane Niedziela o 14:10 przez drapi131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu Witam Wejdź w Ustawienia, Sieć i Internet, Centrum sieci i udostępniania, Zaawansowane ustawienia udostępniania, Włącz udostępnianie plików i drukarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Możliwe że będziesz musiał dodać od nowa drukarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...