patryk2103 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia Witam 🙂 Szukam zestawu bez RGB i innych zbędnych bajerów, płyta z wifi też nie jest mi potrzebna, ale BT jak najbardziej by się przydał, jeśli można osobno taką wersję 🙂 Szukam w tym przedziale czegoś co pozwoli mi grać przez kolejne 10 lat bez zmiany podzespołów oczywiście stopniowo zmniejszając ustawienia 🙂 Poprzednio kompa wymieniałem dla Wiedźmina 3, teraz chce być gotowy na Wiedźmina 4+ inne gierki trochę bardziej wymagające jak np. Battlefield 6, Crimson Desert, w tle tych gier chciałbym też mieć jeśli będzie taka możliwość odpaloną gierkę na najniższych ustawieniach "Black desert online". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia Witam 1 godzinę temu, patryk2103 napisał(a): chciałbym też mieć jeśli będzie taka możliwość odpaloną gierkę na najniższych ustawieniach "Black desert online". Wymagania minimalne: Black Desert Online System operacyjny: Windows 7/8 32bit Procesor: Intel Core i3-530 2.9GHz lub odpowiednik AMD Pamięć: 4GB RAM Karta graficzna: Nvidia GTS 250 lub Radeon HD 6770 Wymagane miejsce na dysku HDD: 40 GB Pamięć karty graficznej: 1GB DirectX - DirectX 9.0 C no nie wiem nie wiem może Twój obecny PC jednak da rade ? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 44 minuty temu, Mr.T... napisał(a): Witam Wymagania minimalne: Black Desert Online System operacyjny: Windows 7/8 32bit Procesor: Intel Core i3-530 2.9GHz lub odpowiednik AMD Pamięć: 4GB RAM Karta graficzna: Nvidia GTS 250 lub Radeon HD 6770 Wymagane miejsce na dysku HDD: 40 GB Pamięć karty graficznej: 1GB DirectX - DirectX 9.0 C no nie wiem nie wiem może Twój obecny PC jednak da rade ? xD A słówko "w tle" to już uciekło?🤔 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia gry sieciowe lubią X3D , taka koncepcja : Procesor AMD Ryzen 7 7800X3D, 4.2 GHz, 96 MB, OEM (100-000000910) Asus TUF GAMING B850-PLUS WIFI Pamięć GoodRam IRDM, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 (IR-6000D564L30S/32GDC) Thermalright Phantom Spirit 120 SE Black + Thermal Grizzly Carbonaut 38 x 38 mm x 0.2 mm (TG-CA-38-38-02-R) Dysk SSD Kingston KC3000 2TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (SKC3000D/2048G) Obudowa PREYON Nest Windy Zasilacz SeaSonic Focus GX ATX 3 850W (FOCUS-GX-850-V4) Karta graficzna Asus Prime GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 DLSS4 (PRIME-RTX5070-O12G) równe 7.5tyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia O, teraz lepiej 🙂 Jeszcze się zastanawiam czy nie poczekać trochę, bo podobno w tym roku jakieś nowe karty mają wyjść "super", więc może do nich lepiej będzie dołożyć, albo tamte stanieją 🤔 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia To zależy jak bardzo potrzebujesz nowego PC , czy na tu i teraz , lub mogę kupić za 6 miesięcy, po premierze to nie spodziewał bym sie od razu obniżek , oraz nie kupuje sie sprzętu od razu po premierze lepiej i bezpieczniej jest trochę odczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia No ogólnie nie potrzebuje na już 🤔 Nawet bym chyba wolał polować na promki odpowiednich podzespołów 🤔 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia A co do procesora, to chyba poczekam na fajną promke AMD Ryzen 7 9800X3D, bo widzę dosyć sporą różnicę wydajności, a cenowo 500 zł różnicy 🤔 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackWhite46 Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia Jeśli nie potrzebujesz na tu i teraz, to faktycznie warto poczekać na jakieś promocje. Może coś dobrego złapiesz 😛 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1102684 Co myślicie? Cena zacna, ale nie wiem czy ryzykować zakup z Ali 🤔 + nie wiem jak z gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia oj tam , będziesz sobie zawracał głowę czy jest gwarancja czy jej nie ma , najważniejsze że jest taniej a jak kupisz to będzie co będzie xD jak będzie wtopa to będziesz później próbował odsyłać procesor ?, do link prowadzi że sprzedający jest z Francji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia No właśnie lipnie z tą gwarancją 😅 Ale cena zacna. Kurde, jakieś 5 lat temu kupiłem na Ali zegarek Huawei watch gt2 wysyłany z Hiszpanii jakoś 50-60% taniej i po dziś dzień działa doskonale.. Ale jak by było z prockiem.. Czy nasze sklepy dadzą taką obniżkę na święta? Pewnie nie, bo trzeba kosić ile wlezie.. Eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia W jakiej będziesz grał rozdzielczości? Raczej nie 1080p, prędzej 1440p więc pompuj w GPU. Zestaw za 7500 z 5070 to porażka 7600 i masz 9800X 3D z RX 9070 XT https://proline.pl/koszyk/e099c2cf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk2103 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) No tak się składa, że aktualnie to 1080p. Ale monitora nie mam w planach wymieniać póki co 🤔 ale patrząc przyszłościowo, to jak najbardziej Od 18 lat zawsze miałem tylko intele i nvidie ^^ AMD w końcu ich dogonił, procek świetny, ale co do karty to ogólnie planowałem polować na mocniejszą wersję czyli 5070 Ti, jakoś zieloni chyba nadal królują, ich technologie jakoś bardziej przekonują i są bardziej dostępne w grach z tego co widziałem 🤔 zobaczę jak to będzie wyglądało po premierze nowych kart 😅 Edytowane 28 Sierpnia przez patryk2103 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...