bzyq Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 dawno mnie tu nie było i jak się pozmieniało !! MAM PYTANKO CZY JAKAŚ PŁYTA JEST STABILNA PRZY FSB 250; ALBO "CHOCIAŻ" 233? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 SZUKAJ !!!! ... Soltek na nf2 i moze abit nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 NApewno nie jeśli nie zastosujesz dodatkowych przeróbet typu vmod lepsze chłodzenie chipsetu itp. Jak narazie nikt jeszcze nie chwalił się że ma fsb 250. 240 tak był nawet taki topic vmod 8rda jestem chyba pierwszy w polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No bez v-moda to offkoz sie nie obedzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 230 stabilnie asus a7v600 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Na Solteku wyciagnie sie stabilne 240. ViP ma tak puszczonego swojego Bartona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 230 stabilnie asus a7v600 :]A tak ogolnie to jak Ci sie ta plytka widzi? Bede mial jakas roznice wydjanosciowa jak sie przesiade z KT400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Na Solteku wyciagnie sie stabilne 240. ViP ma tak puszczonego swojego Bartona.Jeśli dobrze pamiętam to nawet zapodał 246MHz ale coś mu się winzgroza sypnęła :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Na Solteku wyciagnie sie stabilne 240. ViP ma tak puszczonego swojego Bartona.Jeśli dobrze pamiętam to nawet zapodał 246MHz ale coś mu się winzgroza sypnęła :PMoze z vmodem i przy odrobinie szczescia da sie 250 na Solteku zrobic. Chociaz w gre wchodzi takze Epox 8rda+ rev. 2.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 _VIP_ i jego slynne fsb 240mhz mial podajze 247 ale nie bylo zbyt stabilne wszystko to na Solteku FRN2L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Na Soltek-u SL-75FRN2 mozna BEZ ZADNYCH MODOW wyciagac fsb 240. Ja wyciagnalem max 244, _Vip_ 246. Jedyne modyfikacje to zmiana chlodzenia NB i cos na SB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Lagier z tego co pamiętam to pierwsze słynne fsb 240 było zrobione na Epox'ie 8rda+ ale głowy nie dam kto był autorem tego rekordu O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 niemaciek... jak widzisz z mojej sygnaturki mam też kt400.... i pomijając sprawne działanie przy fsb >=200, możliwość puszczenia pamięci na 1,5T, to w kwestii wydajności kontrolera pamięci tak różowo nie jest. przy 2-3-2-6-2t z prockiem jak w podpisie według aidy jest jakies 2640-70MB/s odczytu, na kt400 (system też jak w podpisie, 2-2-2-6-2t) jest około 2380-2400mb/s ale uwzględniająć różnice FSB... ja tam na kt600 troche sie zawiodłem, myślałem ze będzie różowiej.... a płytka, szukaj, już się o niej rozpisywałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Na Soltek-u SL-75FRN2 mozna BEZ ZADNYCH MODOW wyciagac fsb 240. Ja wyciagnalem max 244, _Vip_ 246. Jedyne modyfikacje to zmiana chlodzenia NB i cos na SB.A probowal ktos z vmodem ?? Ciekawe ile wtedy da sie wyciagnac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Na Soltek-u SL-75FRN2 mozna BEZ ZADNYCH MODOW wyciagac fsb 240. Ja wyciagnalem max 244, _Vip_ 246. Jedyne modyfikacje to zmiana chlodzenia NB i cos na SB.A probowal ktos z vmodem ?? Ciekawe ile wtedy da sie wyciagnac ?Ja juz jednego solteka zaszlifowalem na smierc - na nowym jeszcze dluugo nie bede niczego lutowal :) Zreszta jeszcze nie widzialem vddmoda dla tego solteka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Na Soltek-u SL-75FRN2 mozna BEZ ZADNYCH MODOW wyciagac fsb 240. Ja wyciagnalem max 244, _Vip_ 246. Jedyne modyfikacje to zmiana chlodzenia NB i cos na SB.A probowal ktos z vmodem ?? Ciekawe ile wtedy da sie wyciagnac ?Ja juz jednego solteka zaszlifowalem na smierc - na nowym jeszcze dluugo nie bede niczego lutowal :) Zreszta jeszcze nie widzialem vddmoda dla tego soltekaSzkoda, vmod moglby troche dac na tej plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Lagier z tego co pamiętam to pierwsze słynne fsb 240 było zrobione na Epox'ie 8rda+ ale głowy nie dam kto był autorem tego rekordu O/C mnie nie chodzilo o pierwsze tylko ogolnie a podalem akurat przyklad kolegi _VIP_a z naszego forum bo po co dalej szukac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Lagier z tego co pamiętam to pierwsze słynne fsb 240 było zrobione na Epox'ie 8rda+ ale głowy nie dam kto był autorem tego rekordu O/C mnie nie chodzilo o pierwsze tylko ogolnie a podalem akurat przyklad kolegi _VIP_a z naszego forum bo po co dalej szukac :) Vip dzieki temu swojemu 240 staje sie slawny :D. Swoja droga dawno go na forum nie bylo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyq Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 oki dzięki jutro idę po solteka i xp1.7 mam już twinmosy 466 i za jakiś czas pochwalę się co to potrafii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Lagier z tego co pamiętam to pierwsze słynne fsb 240 było zrobione na Epox'ie 8rda+ ale głowy nie dam kto był autorem tego rekordu O/C mnie nie chodzilo o pierwsze tylko ogolnie a podalem akurat przyklad kolegi _VIP_a z naszego forum bo po co dalej szukac :) Vip dzieki temu swojemu 240 staje sie slawny :D. Swoja droga dawno go na forum nie bylo :wink: nom pisalem do niego na priv w jakiejs sprawie ale cos sie nie odzywa moze wakacje... :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 dawno mnie tu nie było i jak się pozmieniało !! MAM PYTANKO CZY JAKAŚ PŁYTA JEST STABILNA PRZY FSB 250; ALBO "CHOCIAŻ" 233? no jasne plyty pod p4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Lagier z tego co pamiętam to pierwsze słynne fsb 240 było zrobione na Epox'ie 8rda+ ale głowy nie dam kto był autorem tego rekordu O/C mnie nie chodzilo o pierwsze tylko ogolnie a podalem akurat przyklad kolegi _VIP_a z naszego forum bo po co dalej szukac :) Vip dzieki temu swojemu 240 staje sie slawny :D. Swoja droga dawno go na forum nie bylo :wink: nom pisalem do niego na priv w jakiejs sprawie ale cos sie nie odzywa moze wakacje... :D :twisted: wakacje wakacjami i juz po wakacjach :wink: ,zaraz zerkne do skrzynki i poodpowiadam na wszystko. BTW - ominelo mnie cos szczegolnego przez te niecale trzy tygodnie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Tak Pan Pamuła był na forum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Tak Pan Pamuła był na forum :lol: kurde...wiedzialem ze lepiej bedzie olac te Bieszczdy :lol::lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 VIP - jakie masz timingi na tych Twinmosach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 VIP - jakie masz timingi na tych Twinmosach? 8-3-3-2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Berkut puścił Abita NF7-S na 250, ale mobo długo nie wytrzymało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...