berkut Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Nie wiem czy to bylo juz tutaj ale jak nie to podrzucam cos fajnego http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Geha...man/zalman.html jak dla mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne, chcialbym taka miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanG Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Nie wiem czy to bylo juz tutaj ale jak nie to podrzucam cos fajnego http://www.teschke.de/heatpipes/Neues/Geha...man/zalman.html jak dla mnie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, chcialbym taka miec bylo chyba ale nie ma na nia bata :> moze zrobisz taka? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 jak dla mnie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, chcialbym taka miec Berkut nie tylko ty,nie tylko ty. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nie jest ciezko cos takiego zrobic ale CZAS, tera jestem zupelnie zajety robieniem kaskady, 2 sprawa to kasa, poco mam robic taka bude (no moze nie tak ladna), gdyby ktos chcial taka odemnie kupic to bym zrobil ja jakos w wolnej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Wygląda zarąbiście, a jak wypada w testach? Jesli chodzi o zakup to zrób kosztorys :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zyc nie umierac :) Robota jak zwykle piekna, cena rowniez. Mimo wszystko wole swoje WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 fajnie wyglada, ale 1200$ za obudowe to niieporozumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 fajnie wyglada, ale 1200$ za obudowe to niieporozumienie. fajnie wyglada, ale 1200$ za obudowe to niieporozumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 A co? Myslisz ze nikt tego nie kupi? Ciekawe jak z wydajnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ja tam zostaje przy moim stary foxconiku 8) choc trzeba przyznac ze gdyby nie cena to buda byla by b. ciekawa alternatywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 A co? Myslisz ze nikt tego nie kupi?ciekawi mnie kiedy Berkut ja bedzie mial :D Ciekawe jak z wydajnoscia. pewnie wystarczajaca, skoro gwarantuja, ze schlodzi system z P4 3ghz i FX5800 Ultra. Ta buda ma jeszcze jedna zalete. majac ja mozna zrezygnowac z kaloryfera w pokoju :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ejjj, spokojnie. Jeden post wystarczy? Nie naciskaj tyle razy "wysij". Jak mozesz to usun te niepotrzebne. Wydajnosc na pewno wystarczajaca do normalnego uzytkowania. W sumie to na WC tez bedziesz mial bezglosne chlodznenie. Bedzie tez tansze, ale na pewno nie tak ladne jak ten ZALMAN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ejjj, spokojnie. Jeden post wystarczy? Nie naciskaj tyle razy "wysij". Jak mozesz to usun te niepotrzebne. Wydajnosc na pewno wystarczajaca do normalnego uzytkowania. W sumie to na WC tez bedziesz mial bezglosne chlodznenie. Bedzie tez tansze, ale na pewno nie tak ladne jak ten ZALMAN. klikalem tylko raz, ale forum mi jakos dziwnie zaczyna chodzic. skasowac juz nie moge bo juz sa odpowiedzi, ale moze zrobic to moderator (ldanie prosze :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 wyedytuj posta i postaw kropeczke :) zamiast calosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 wyedytuj posta i postaw kropeczke :) zamiast caloscidzieki za rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...