kocham-piwo Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Witam. Szukam kompa dla mojej dziewczyny. Głownie chodzi o to żeby mogła sobie pograć bez problemowo w gre inZOI. Zalecane wymaganie dla tej gry na steamie są następujące : Procesor: intel i7 12700k, AMD Ryzen 7 7800x3D Pamięć: 16 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA RTX 3070 (8G VRAM), AMD Radeon RX 6800 XT (16GB VRAM) Znajdę jakiś fajny komplety PC w cenie około 3 tyś PLN żeby wszystko fajnie chodziło. Dużo ludzi poleca mi stronę Hard PC Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Witam nie wiem czy twój inZOI będzie komfortowo grać na nowym PC za 3tys. https://www.purepc.pl/polecane-zestawy-komputerowe-do-gier-pazdziernik-2025 , dolicz wszędzie 300pln. na obudowę moze warto było przy przejrzeć oferty PC używanych. np. OLX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...