GenghisKhan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 http://genghis.w.interia.pl/czat.jpg lub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 fajne...ale z taaaaakaaaaa broda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 jak stare to przepraszam - ja to 1 raz widze - ale napewno jest ktos kto nie widzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 maradona też była kobietą :wink: :lol: stare ale jare :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 zajebiste Podoba mi sie... ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>... gtacy ludzie to mnie wnerwiają.... KURQWQA ppodryw przez neta........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 he he he jaja jak berety-mutanty :lol: :lol: :lol: odpowiedz na pytanie o dziewictwo rozlorzyla mnie na lopatki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 hahahaha LOL^2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Dobre, pewnie gosciu prosi kobiety na chatach zeby gadaly do niego swinstwa a on wtedy sie brandzluje :lol: Ehh do czego to doszlo.... Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Dobre, pewnie gosciu prosi kobiety na chatach zeby gadaly do niego swinstwa a on wtedy sie brandzluje :lol: Ehh do czego to doszlo.... Pozdro Dexter hehheehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...