Nessay Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam.. Ostatnio zmontowalem sobie WC nukleop Powerhead 802 duza miedziana itp.. ale mam problem, bo chlodzenie musze miec na stole wraz z pompka i pojemnikiem, ale ekran mi sie trzesie przez pompke :/ co radzicie zrobic z tym fantem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Plyte olowiu miedzy monitor i pompke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Gabke pod pojemnik podloz. Ja taka fajna dostalem razem z plyta i teraz izoluje mi dysk . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Musisz oddalic pompke jak najdalej od monitora, bo raczej ekranow robic nie bedziesz. Innej rady raczej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Gabke pod pojemnik podloz. Ja taka fajna dostalem razem z plyta i teraz izoluje mi dysk .Dobrze gada, dac mu piwa. Podloz taka warstwe, by nie czuc wibracji. I bedzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Czyli PowerHead też sieje? Heh! Jak przez chwilę miałem AquaShuta to myślałem, że mi monitor wysiadł, tak obrazem trzęsło ;) Swoją drogą znowu okazuje się, że AquaEl-e to bardzo fajne pompki. Oba z podpisu pracują bardzo blisko monitora - żadnych zakłóceń nie stwierdzono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 A po co mu gabka? Przeciez to nie monitor mu sie trzesie tylko ekran od pola generowanego przez pompke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Sorry - my mistake Musisz pompke odsunac, albo dac cos, co pochlania pole elektromagnetyczne (olow?? albo jakas warstwa metalu). Ja mam swojego Eheima pod koszykiem na dyski i nie czuje negatywnego wplywu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 He he tez pytania nie zrozumialem do konca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 klania sie brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Witam.. Ostatnio zmontowalem sobie WC nukleop Powerhead 802 duza miedziana itp.. ale mam problem, bo chlodzenie musze miec na stole wraz z pompka i pojemnikiem, ale ekran mi sie trzesie przez pompke :/ co radzicie zrobic z tym fantem? Napisal, ze trzesie mu sie ekran - roznie to mozna zrozumiec. Jakby napisal, ze drzy mu obraz - od razu wiadomo o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Gabke pod pojemnik podloz. Ja taka fajna dostalem razem z plyta i teraz izoluje mi dysk . Pomaga na 100% ;) Sprawdzone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...