Skocz do zawartości
Agut321

Drugi komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, posiadam taki komputer kupiłem w 2020 gra się na nim dość dobrze ,ale chciałbym kupić drugi by grać z synem razem w CS, i inne gry które są multiplayer posiadamy taki sprzęt , chcielibyśmy kupić coś nie za miliony w rozsądnych pieniądzach.

Screenshot_20260110-054452.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.krsystem.pl/kp-9nUzQRBUl +

https://arena.pl/oferta/klucz-windows-11-home-pl-52354344?gad_source=1&gad_campaignid=22800411730&gclid=CjwKCAiAjojLBhAlEiwAcjhrDr9NOOXI9HJcWVZAgMV5hVHnzMN7zVFX3Yj10AklWbHRrBByjgTCvRoC-pYQAvD_BwE

Jak musi być jeszcze taniej weź Ryzen 5600 z ew. 16 GB ram i SSD 1 TB ( tyle , ze ostatnio nie bardzo się opłaca brać 1 TB ) ...

Edytowane przez Gerg7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do CS-a chyba nie potrzeba 32GB, szczególnie że ceny ramu powariowały.

I tylko w ME kupuję elektronikę, 2 razy mi przysłali używany towar(ale przy sprzedawcy zwróciłem po obejrzeniu pudełka) pendrive i myszkę. Jak był towar za paręset, tysiące to było gites.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Zwykły User2 napisał(a):

Do CS-a chyba nie potrzeba 32GB, szczególnie że ceny ramu powariowały.

I tylko w ME kupuję elektronikę, 2 razy mi przysłali używany towar(ale przy sprzedawcy zwróciłem po obejrzeniu pudełka) pendrive i myszkę. Jak był towar za paręset, tysiące to było gites.  

To może faktycznie opłaca się kupić w Media expert 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, BlackWhite46 napisał(a):

Mógłbym też zasugerować coś takiego. Przy obecnych cenach RAMu na prawdę trudno jest znaleźć jakiś sensowny zestaw.

Nawet nie wiedziałem, że tam mają również konfigurator komputerów i to jeszcze pokazujący które elementy nie są kompatybilne gdy chce się samemu wybierać podzespoły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi