Skocz do zawartości
vangelii

Przeglądarki nie otwierają wszystkich stron www

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znajomy ma problem z przeglądarką Mozilla, Brave, Opera ( win 11 ) , pojawił się z dnia na dzień otóż - wpisując np. youtube.com, google.pl i kilka innych działa , lecz np. jak wpiszę onet.pl, wp.pl, facebook.com strony się nie ładują ( na każdej przeglądarce) , obok adresu strony pojawia się czarne kółko z wykrzyknikiem . Czyściłem pamięć, jakieś restarty połączenia , wyłączałem windows defender ale nic to nie dało ...  może ktoś będzie miał jakąś wskazówkę ? Dodam jeszcze, że udało mi się ściągnąć adwcleaner aby przeskanować system i pierwszy raz wyskoczyło mi niebieskie okienko z " Obecnie nie można uzyskać dostępu do filtru SmartScreen , sprawdź połączenie internetowe. Nie można skontaktować się z filtrem Microsoft Defender SmartScreen, przez co nie można określić za jego pomocą czy uruchomienie tej aplikacji jest bezpieczne " .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za odpowiedź . Wczoraj skanowałem mu tym system i adwcleaner nic nie wykryły, będę po 16 u niego to zrobię logi i zgram na pendrive . Znajomy ( starszy Pan ) komputera używa do gry w pasjansa, raz w miesiącu wchodzi na santander aby porobić przelewy i praktycznie tyle , nigdzie więcej dosłownie nie wchodzi , system czysty jak łza ( dosłownie ma dwie ikony na pulpicie , pasjans i moziile z nazwą BANK . ( Mozilla, Brave, Operę zainstalowałem mu kiedyś aby sobie wybrał jaka mu przeglądarka najbardziej pasuje  ) . Według mnie coś po prostu blokuje połączenie do niektórych stron .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi