Kanoniers Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia Poszukuję laptopa 15,6'' do 3500 PLN do codziennego użytku: internet, oglądanie filmów, rozmowy wideo, zdjęcia i zwykłe programy biurowe. Nie gram w mocno zaawansowane gry i nie zajmuję się grafiką zawodowo, więc nie potrzebuję esktremalnie mocnej karty graficznej. Zależy mi na płynnym działaniu, dobrej baterii i rozsądnej cenie. Osobiście mam Acer Aspire 5 i5-8250U/8GB/256/Win10 GT940MX FHD i jestem bardzo zadowolony mimo, iż kupowałem sprzęt w 2018 roku więc już niemal dekadę temu. Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia Za około 3500 zł jest laptop RG3050-15PL50 z ekranem 15.6”. Kilka lat temu kupiłem tam laptopa a niedawno drugi tylko że droższy żeby móc grać w najnowsze gry i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...