Sorhed Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia Cześć. W poszukiwaniu nowego sprzętu do pracy (nie programuję, nie obrabiam video, raczej Excel, sporo pracy z danymi, praca z klientem - taki klasyczny consulting) natknąłem się na Dream Machines i linię biznesową V560TU. Recenzji w sieci mało. Czy ktoś miał styczność z tymi laptopami? Jak ew. będzie wypadał laptop od DM w porównianiu z Dell 16 PRO (którego brałem pod uwagę na początek)? Kluczowe do porównania - klawiatura, sztywność jednostki (nienawidzę, jak w tańszch modelach ugina mi się cały panel razem z klawiaturą), kultura pracy, czas pracy na baterii. Ktoś? Coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasy Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Dream Machines to polska firma która wydaje produkty dla graczy i nie tylko. Laptopy mają robione na zlecenie ala Clevo. Miałem okazję testować jak i poznać parę osób tam wysoko. Mnie najbardziej zaskoczyło pozytywnie , że bez problemu na ich stronie można użyć konfiguratora jeśli chcesz wypasiony laptop czy tylko bazę – bez dysków, bez pamięci RAM czy bez karty sieciowej. Jednak zamiast polegać na mnie dam ci tu przykład z reddita jeśli chciałbyś zakupić. Szukając laptopa biznesowego to polegaj na opiniach innych Marek które mają ten sam laptop z innym znaczkiem - https://www.reddit.com/r/GamingLaptops/comments/hmecgt/what_do_you_think_about_dream_machines/?tl=pl Edytowane 26 Kwietnia przez Kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merqus4 Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia Hej, kolega z pracy ma chyba właśnie ten model i jest bardzo zadowolony. Tu masz np recenzję od Radyjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian03 Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia Kupiłem kiedyś tam laptopa tylko że bardziej do gier (też Clevo) i działa wszystko poprawnie. W normalnych warunkach są ciche, klawiatura dobrze się trzyma i są nawet solidne. Sterowniki łatwo się instaluje i można np. dołożyć samemu dysk czy RAMy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 7 minut temu, Krystian03 napisał(a): Sterowniki łatwo się instaluje Trochę dziwna zaleta, w których to się trudno instaluje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...