Jump to content
mlynek000

Laptop 14 cali do około 4,5 tysiąca.

Recommended Posts

Witam proszę o doradzenie osób znających się w temacie.
Jaki laptop około 4500 zł, cena do jakości i wydajności.
Laptop najlepiej 14 cali, będzie głównie używany do pracy na 2 przeglądarkach i około 20 zakładkach naraz, ogólnie praca biurowa dodatkowo streaming filmów, nie gram ani nie zajmuję się obróbka grafiki, Laptop większość czasu będzie podłączony do monitora iiyama xcb3494wqsn obraz dzielony na pół. Dobrze jakby był ram 32 jako że będzie praca wielowątkowa jak wyżej opisałem. 

Z tego co czytałem to one chodzą głośno pod obciążeniem plus marki nie znam. Wolałbym coś bardziej z znanej firmy jak np. lenovo, hp, asus. No i 14 calowe maja nieraz wlutowane pamięci i brak możliwości rozszerzenia ram, dlatego 32 ram to podstawa jak będę biegał miedzy taką ilością zakładek.

Jakby ktoś znający się dobrze mógł powiedzieć czy ten model i cena jest w porządku czy raczej słabo:

https://www.x-kom.pl/p/1480931-laptop-14-asus-vivobook-s-14-ryzen-7-ai-445-32gb-1tb-win11-oled.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting&rtbhc=j6cC3O6b4y-8fboL2dji7feXt45GS2X8YSUHyv1_iog.1480931.1784755556067.0.ODAbjIqBXRnMpfu2LSiB

Bez urazy, ale piszę że chce biurowy 14 calowy laptop (czyli z natury lekki. mały, przenośny)a ty mi podsyłasz 15 calową gaimingową jednostkę do tego droższą o tysiąc złotych niż napisałem, o co kaman?

Edited by mlynek000