Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Jak odblokowac Side Band Adressing i czy cos to daje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Pewnie chcesz to zrobić na MX'ie... Mnie sie nie udało, a próbowałem wielu rzeczy w tym zmiane biosu itp, itd. W zasadzie to jest adresowanie na zboczu sygnału i daje kilku % kopa w 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 dobra. tylko w jaki sposob to odblokowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 daje naprawde ?? no chyba ze u mnie to cale 0,002 % i dlatego niewidze wzrostu wydajnoci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 gadacie sobie o przyroscie wydajnosci, a nie chcecie powiedziec jak to odblokowac. Pliz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 gadacie sobie o przyroscie wydajnosci, a nie chcecie powiedziec jak to odblokowac. Pliz Chociazby WPCREDIT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 u mnie jak miałem GF 256 to Powerstipem dało radę. Jest to w informacjach o karcie, trzeba odznaczyć opcję Read Only i włączyć Sideband. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Chociazby WPCREDIT. mozna prosic o link tej strony z tym programem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 przy kartach Creativa jest taki fajny program do tego, ale niestety sprawdza bios i działa tylko na Creativach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 sprobuj nvmaxem albo gtu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 program programem ale na mx chyba jest potrzrebny update biosu badz edycja glowy nie dam sobie za to obciac ale kto co o tym juz pisal ale chyba nie na tym forum i podobniez na mx-ach nie wszystkich ktore niby suportuja SBA nie da sie go wlaczyc bo karta nie dostala odpowiedniego wpisu in bios a samo wymuszenie pracy to chyba nic nie da na moje karcie to kopletnie nic nie daje wiec ne zawracaj sobie tym glowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 mozna prosic o link tej strony z tym programem http://www.viahardware.com/download/viatweak.shtm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...