misiekmich Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Mam pewien problem. Gdy podczas sciagania z DC pliku, komp mi sie zawiesi albo wylacza prad to po ponownym uruchomieniu program ten nie chce konczyc siagania danego pliku. Zaczyna sciagac i zaraz transfer sie urywa. Strasznie mnie to wkurza bo czasem zostaje tylko kilka procent do sciagniecia, a tu taki zonk. Da sie cos z tym zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 tak da się. Ale najpierw pozwól zeby scandisk sprawdził ci dysk na którym byl ten film i naprawił błędy (jesli są), jak nie pomoze to wróc tu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Michal1 ,mi scandisk,diskdoctor ani inny stuff tego typu nie pomagal :P, ale mowa o Dc++ ,ja problem rozwiazalem kontynuujac zwyczajnym NMDC (orginalnym klientem dc od neo modusa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 dc sciaga do pliku który może być "urwany" i ta koncowke teoretycznie scandisk powinien naprawić, ale czasem nie naprawia i wtedy trzeba ją obciąć. Ja do tego uzywam program Tnij.exe i chyba nie jest on zbyt popularny ale malo zajmuje i moge o podelsac mailem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...