lukasz065 Opublikowano Środa o 11:21 Zgłoś Opublikowano Środa o 11:21 (edytowane) Witam, potrzebuję opcji zestawów, celuje głównie w coś z 32gb ram na ddr4, preferuje amd i radeona. Przykładowo patrzyłem na takie coś, czy lepiej dopłacić i mieć już na platformie am5 i ddr5? Edytowane Środa o 11:25 przez lukasz065 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano Środa o 14:04 Zgłoś Opublikowano Środa o 14:04 Zdecydowanie AM5, 6600 z montażem https://www.krsystem.pl/kp-HJ5O4tRWl 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki_27 Opublikowano Środa o 20:33 Zgłoś Opublikowano Środa o 20:33 Serwus, raczej ciężko coś złożyć lepiej niż to co @Dikson polecił z 32GB RAM DDR5. Sprawdzałem opcję mocniejsza karta i 16GB DDR5 (założyłem że, łatwiej jest dokupić jeszcze jedną kość później niż, nowe mocniejsze GPU) ale, ceny pojedynczej pamięci mijaja sie z celem i od razu lepiej kupić 2x16GB. Brać zestaw wyżej i grać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...