querke Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Opowiesc 1: siedze sobie przed kompem slucham muzyki [albo robie cos innego co nie powinno spowodawc zwisu qwa systemu] :evil: no i nie moge ruszac myszka juz nic nie dziala i pomaga tylko magiczny przycisk ..................::::::::::::::::::::::::RESET:::::::::::::::::::::............ ........ i co ja mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Miałem coś takiego na starym mobo (i440bx) ze sterownikami do Live'a do Creative'a - pomogło instalowanie sterów kX. BTW: Nie było mnie przez wakacje więc witam ponownie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Opowiesc 1: siedze sobie przed kompem slucham muzyki [albo robie cos innego co nie powinno spowodawc zwisu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> systemu] :evil: no i nie moge ruszac myszka juz nic nie dziala i pomaga tylko magiczny przycisk ..................::::::::::::::::::::::::RESET:::::::::::::::::::::............ ........ co ja mam zrobic dokladny to ty nie jestes. A kupowałeś ostatnio jakiś sprzęt? instalowales coś? wyrzuć wszystko co nie potrzebne z autostartu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 moge sie mylic, ale procesor moze sie przegrzewac lub moze to byc uszkodzenie/zakurzenie procesora/pamieci windows XP jest trudno zawiesic w taki sposob - mi sie nie udalo - najczesciej wywala sie program, albo blue screen leci - a takie cos widzialem tylko na filmiku, w ktorym pokazywali co sie dzieje z kompem po sciagnieciu radiatora z procesora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 [...]i co ja mam zrobica co my niby mamy zrobic jak nie podales praktycznie zadnych danych dotyczacych twojego sprzetu ? podaj -sprzet -temperatury -odpalone programy -przy jakiej okazji najczesciej sie wiesza wtedy bedzie latwiej cos poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...