akas Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 W ofercie komputronika znajduje sie plyta Epox 8RDAE z jakoby obsługą dual chanell http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8040 zaś na stronie epoxa www.epox.nl/english/products/motherboard/a.htm wyraznie widac ze ta płyta takowej nieposiada Napisałem komentarz o tym fakcie ale od wczoraj niepojawil sie pod opisem plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 :arrow: pewnie kolejna pomylka (zagrywka marketingowa) komputronika. sprzedaja plyte EP-8RDAE, a opis produktu wzieli z EP-8RDA+. wystarczy popatrzec na to: W pudełku znajduje się: - płyta Epox 8RDA+ chyba cos tu nie pasuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 eh... polityka sprzedawcow w naszym kraju to po rpstu parodia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 tam jest wszystko pokickane jeden opis do wszystkich kart z seri np. 9100 ... i jedno zdjecie ... ale ostatnio i tak sie poprawilo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40192&start=0 wiemy wiemy nie 1 raz i nie ostatni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Nie wiem jak Wy to czytacie, ale ja widze jak byk ze zarowno 8RDA jak i 8RDA+ posiadaja obsluge DUAL CHANNEL, oczywiscie mowie o stronie epoxa EP-8RDA Nvidia Nforce2 SPP Chipset + Nvidia Nforce2 MCP 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max DUAL CHANNEL 6 x PCI, 1 x AGP 8X 6x USB 2.0 , 6 Channel Audio , ATA-133 więc o co chodzi??? a ze opisy sa pokickane to tak jest niemal wszedzie, ale moim zdaniem nie zawsze jest to wina sprzedawcy lecz czesto i samego producenta, wiele bledow wprowadzaja najczesciej juz oni, a pozniej sa kopiowane, zreszta ludzie nie sa nieomylni :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a juz widze, chodzi o 8RDAE, przerabane z tymi nazwami, skoro ja sie pomylilem to chyba komputronik tez mogl :lol: a pomilem sie iz z tego co widze na zdjeciu jest 8RDA a nie 8RDAE po prostu w komputroniku to jest plyta 8RDA stad obsluga DUAL CHANNEL jest prawidlowo opisana, natomiast blad polega na dodaniu literki "E" na koncu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Reasumując, komputronik (a raczej webmaster wpisujacy cennik) pomylil się dodając literkę "E" do plyty 8RDA (opis sie zgadza z 8RDA, 6 zlacz PCI a nie 5 jak w 8RDAE), zgadza sie tez zdjecie oraz zgadza sie tez cena Jak dla mnie jest to wina Epoxa bo nazywanie plyt 8RDABCDEFGHJSHJH to po prostu parodia, nie dziwie sie ze wprowadza to ogolny zamet i bledne wpisywanie nazw. Pozniej sie dzieje tak ze nikt juz nie wie co kupuje... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akas Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 komputronik porawił błąd http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8040 szkoda tylko ze komputronic cenzuruje komentarze umieszczane pod produktami (mój wogle się nie ukazał) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krg Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 a jak jest z rzetelnością/uczciwością firm internetowych?? chodzi mi o dostarczanie sprawnego sprzętu, własciwego(taki jaki zamawialiśmy) i jak z gwarancjami w razie uszkodzenia... chodzi mi o raczej poważne firmy tj. komputronik.pl czy sirius.pl i takie tam. Pytam sie dlatego bo nigdy nie zamawiałem przez neta, ale jak mam przepłacić na kostce pamięci 70zł w porównaniu do sklepu z mojego miasta sie to nie mam co sie zastanawiać chyba :) tak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 z komputronikiem to lepiej aby ci nic nie podlo bo ci zabiora psrzeet i na miesiac i wiecej czasem ja sie zwrotu r 9000 nie doczekalem hehe ..tyle ze ja przez sklep zamawialem i mi dal kolo innego jzu bo mu gupio bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krg Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 ale pamięć to moge tam zamówić tak? chodzi mi o Kingstone HuperX raczej pamięci to tak szybko sie nie psują...chyba heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Komputronik to ptaki fiutaki przwalaki same niemile doswiadczenia mam i na pewno nic u nich nie zamowie juz niech sie fakaja Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krg Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Komputronik to ptaki fiutaki przwalaki same niemile doswiadczenia mam i na pewno nic u nich nie zamowie juz niech sie fakaja Pozdro 8) aha :P , a ktoś zamawiał w sirius.pl? może tam mają lepszą opinie hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 aha :P , a ktoś zamawiał w sirius.pl? może tam mają lepszą opinie hehe:arrow: wystarczy zerknac do tematu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10443 i wszystko bedziesz wiedzial.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...