Skocz do zawartości
kobus

Plus gsm RoX :D czasem tak czasem nie :)

Rekomendowane odpowiedzi

eeeeeeee czekam juz drugi dzien za telefonem :/ i co kicha reklamuja w gazetach ze siemens m55 z apratem za ... a w salonie nie maj nawet :/ mi poweidzial gosciu z salonu za w poniedzialek z siedziby wyslali i teraz czekaja jak i chpoczta polska sie spisze :/ na razie sie zle spisuje ja chce jutro miec tel wkoncu czwartek!!!! ://eh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś chyba nieumiejętnie z nimi gadasz.

Sam teraz zmieniam telefon tylko w erze i dzwonię do gościa co mi zaproponuję, przy czym zaznaczyłem iż koniecznie muszę dostać nowy telefon. A on na to iż mogę wybrać telefon (cena jak w promocji np. sagem x-6 120 pln), ale konieczne jest zapłacenie 50 pln za utrzymanie numeru. Do tego mogę za darmo zmienić taryfę na dowolną.

Ja na to iż nie opłaca mi się w takiej sytuacji utrzymać telefonu u nich bowiem inni operatorzy oferują przy zmianie sieci zniżki na abonamencie.

Na to gościu iż on oprócz tego co wspomniał zaproponuje jeszcze na rok obniżenie abonamentu o połowę, ale muszę podpisać umowę w przeciągu 2 tygodnie.

No i na 99,99 % się zgodzę. Do tego jeszcze będę mógł wybrać 1 numer by z nim znacznie taniej gadać, niby niedużo ale zawsze coś.

Więc najlepiej powiedz im wprost - jeśli nie zaproponują mi państwo żadnych dodatkowych zniżek na abonamencie - jak proponuje Idea przy zmianie sieci - zmuszony będę zmienić sieć ze względu na znacznie korzystniejsze warunki finansowe. na 99 % zaproponują to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom napewno dzis nie zadzwoni :/ eh... stary powiedzial ze ma czas do jutra jak jutro nie bedzie to ich porzadnie zjebie !!!

a tak poza tym to jak ustawic odbieranie i wysylanie MMS w M55? na stronce plusa jest tylko do SE t68i :/

aaaa i siemens moj bedzie na karte :P nie ma to jak simplusik :D hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchajcie zaciekawiliscie mnie ta znizka na abo mam teraz w plusiku 3 numerki telefonow i jeden bedzie sie niedlugo konczyl i teraz nie wiem co zrobic czy zostac tu czy przeniesc sie gdzies indziej na numerze tel mi zalezy ale jesli cos plus odwali to przezyje zmiane numeru - powaznie tak jest ze jak sie przeniose z plusa do innej to dostane znizke na abo? pierwsze o tym slysze... czy jak konczy mi sie umowa a nie chce nowego tel to moge z kolesiem negocjowac ze chce powiedzmy umowe na 12 miechow i powiedzmy co miesiac powiedzmy 100 smsow gratis?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pękaj, ja tez troche czekalem na swoj telefon ale warto bylo. Wszystko tez zalezy od salonu, w Gdyni jest w ktorym bardzo zawsze ida na reke (mi juz kilka razy ale nie chce mi sie pisac) i ogolnie bardzo mili. Jak ktos chce to podam namiary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dzis poniedzialek :/ ide do szkoly wlasnie a jak nie zadzwonia ze tel do odbioru to stary powiedzial ze dzwoni do nich i ich o<span style="color:red;">[ciach!]</span>.li i powie co mysli o calej firmie i jak sie zachowuja... telefon reklamuja w gazetach wszedzie a jak chce sie kupic to nie ma no tylko sie z nich smiac :/

p.s moj szwagier byl 2miechy w londynie i wczoraj wrocil i mowi ze jego stary szedl sobie i patrzy a na ziemi lezy jakis telefon. podnosi a tu samsung v200 no kurdeeeeee taki telefon znalezc niestety kamera nie dziala:/ podobno nie laczy... jak byl w londynskim jakims tam serwisie to mogli mu naprawic ale za dlugo by czekal :) a tak w polscce i tel za darmo ma a 65tys. kolorow jest wypasiasteeeee 1500zl do pszodu jest chlop :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaa dzwonilem do plusa i powiedzieli ze m55 z aparatem nie maja :( nie wie gosciu co sie dzieje tak szybko schodza. NAjwczesniej kolo srody powiedzial. cos o bytomiu facet gadal i mowi ze nie ma :( eee jonathan jesli moge wiedziec skad masz takie szczegolowe informacje :D? a 4 wrzesnia ojej w czwartek eh...w sobote dopiero :( buuuuuuuuuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaa to spoooookooooooo :) no nic bede musial czekac :/ nie wiem co sie dzieje siemens m55 bez aparatu jest dostepny od reki a z aparatem nie ma :/ eh...aaaaaaaaaaaaa to spoooookooooooo :) no nic bede musial czekac :/ nie wiem co sie dzieje siemens m55 bez aparatu jest dostepny od reki a z aparatem nie ma :/ eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaaaa to spoooookooooooo :) no nic bede musial czekac :/ nie wiem co sie dzieje siemens m55 bez aparatu jest dostepny od reki a z aparatem nie ma :/ eh...aaaaaaaaaaaaa to spoooookooooooo :) no nic bede musial czekac :/ nie wiem co sie dzieje siemens m55 bez aparatu jest dostepny od reki a z aparatem nie ma :/ eh...aaaaaaaaaaaaa to spoooookooooooo :) no nic bede musial czekac :/ nie wiem co sie dzieje siemens m55 bez aparatu jest dostepny od reki a z aparatem nie ma :/ eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez aparatu dostarczyli duza ilosc a bez troche mniej. Ale nastepna duza partia jest juz w drodze do Polski. Spoko dostaniesz swoj aparat. Ja go w salonie tez nie mialem juz od 2 dostaw.

Czesc. Jako ze pracujesz w plusiku to mam pytanie - jak to jest gdy konczy sie umowa plus sie ze mna skontaktuje i cos zaproponuje czy bede musial sam do nich dzwonic??? Czy po zakonczeniu umowy moge poprosic aby przygotowali dla mnie specjalna oferte np. po 100 smsow co miesiac przez najblizsze 24 miechy + jakis telefonik???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez aparatu dostarczyli duza ilosc a bez troche mniej. Ale nastepna duza partia jest juz w drodze do Polski. Spoko dostaniesz swoj aparat. Ja go w salonie tez nie mialem juz od 2 dostaw.

Czesc. Jako ze pracujesz w plusiku to mam pytanie - jak to jest gdy konczy sie umowa plus sie ze mna skontaktuje i cos zaproponuje czy bede musial sam do nich dzwonic??? Czy po zakonczeniu umowy moge poprosic aby przygotowali dla mnie specjalna oferte np. po 100 smsow co miesiac przez najblizsze 24 miechy + jakis telefonik???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci tak. Jako ze pracuje w POS to nie mam takich mozliwosci. Musialbys sie dowiedziec w glownej centrali. Ale nie slyszalem o takich praktykach.

Co do informacji to prawdopodobnie otrzymasz smsa. Ale lepiej sam o tym pamietaj. Zastanow sie nad nowymi taryfami. Sa naprawde fajne. Na poczatku tez mi nie lezaly. Ale teraz zminiam na Plus200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moj stary zmienil tez na plus 200 pyli sie a mial czesto 100 a teraz ma sekundowe nalicznie nawet :)

a tak btw. to istnieje takie cos jak wykupienie np 50smsow za xx zlotych na miesiac?no moj stary zmienil tez na plus 200 pyli sie a mial czesto 100 a teraz ma sekundowe nalicznie nawet :)

a tak btw. to istnieje takie cos jak wykupienie np 50smsow za xx zlotych na miesiac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi