Skocz do zawartości
Dijkstra

Do Marco - prośba w sprawie wyszukiwarki.

Rekomendowane odpowiedzi

Marco, czy mógłbyś zrobić w wyszukiwarce małe poprawki? Bo wydaje mi się, byłoby to przydatne, zważywszy jak wielu userów ostatnio płacze jaka to nasza wyszukiwarka jest [ciach]

-> Jakby tak zamiast ramek wyboru forum/kategorii zrobić listę forów do zacheckowywania i buttony zaznacz/odznacz wszystko; nie chcę się rozwodzic, ale chyba nie trudno wyobrazić sobie sytuację, gdy ktoś potrzebuje wyników szukania TYLKO z np. unixów, sieci i sterowników.

-> Przydałyby się opcje szukaj tylko w tytule posta; czasami pamięta się, że był jakiś topic z czymś w tytule, ale jak się wrzuci to w wyszukiwarkę z szukaniem w tytule i treści, to wyjdzie 12 stron...

-> Już o to prosiłem kilka miesięcy temu- tylko Reed odpowiedział. Szukanie w podpisie-- jest cień szansy, że pozwoliłoby uniknąć części postów "na ilę mogę podkręcić swoje S3 virge ;p", oraz pozwoliłoby np. znaleść łatwo usera z danym sprzętem aby można prześledzić jego posty.

Fajnie byłoby módz wpisać w wyszukiwarkę GF2MX400 i zobaczyć, jak się ludzom kręcą.

Aaa, jakby tak jakiś licznik a la "cache hits" ;]]], żeby pokazać, czy ta wyszukiwarka faktycznie [ciach]

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DZIĘKUJĘ, MARCO!!!

Rany, jak To mi czasu oszczędzi -- i chyba nie tylko mi.

Tylko coś Ci się podwoiło pole "Przeszukaj tylko tekst wiadomości", ale to małe piwko. Z niecierpliowością czekam na dalsze postępy :]

A już się bałem, że nawet nie odpowiesz... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi