Dijkstra Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Marco, czy mógłbyś zrobić w wyszukiwarce małe poprawki? Bo wydaje mi się, byłoby to przydatne, zważywszy jak wielu userów ostatnio płacze jaka to nasza wyszukiwarka jest [ciach] -> Jakby tak zamiast ramek wyboru forum/kategorii zrobić listę forów do zacheckowywania i buttony zaznacz/odznacz wszystko; nie chcę się rozwodzic, ale chyba nie trudno wyobrazić sobie sytuację, gdy ktoś potrzebuje wyników szukania TYLKO z np. unixów, sieci i sterowników. -> Przydałyby się opcje szukaj tylko w tytule posta; czasami pamięta się, że był jakiś topic z czymś w tytule, ale jak się wrzuci to w wyszukiwarkę z szukaniem w tytule i treści, to wyjdzie 12 stron... -> Już o to prosiłem kilka miesięcy temu- tylko Reed odpowiedział. Szukanie w podpisie-- jest cień szansy, że pozwoliłoby uniknąć części postów "na ilę mogę podkręcić swoje S3 virge ;p", oraz pozwoliłoby np. znaleść łatwo usera z danym sprzętem aby można prześledzić jego posty. Fajnie byłoby módz wpisać w wyszukiwarkę GF2MX400 i zobaczyć, jak się ludzom kręcą. Aaa, jakby tak jakiś licznik a la "cache hits" ;]]], żeby pokazać, czy ta wyszukiwarka faktycznie [ciach] Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 zrobilem narazie wyszukiwanie tylko po temacie - zobaczcie jak dziala reszta moze w przyszlosci jak bede mial czas i mi sie uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 DZIĘKUJĘ, MARCO!!! Rany, jak To mi czasu oszczędzi -- i chyba nie tylko mi. Tylko coś Ci się podwoiło pole "Przeszukaj tylko tekst wiadomości", ale to małe piwko. Z niecierpliowością czekam na dalsze postępy :] A już się bałem, że nawet nie odpowiesz... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...