yotomeczek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Wiecie gdzie w Łodzi można kupić pastę termoprzewodzącą Arctic Ceramique od ręki ?? W Ergo (Politechniki) już tydzień jak ściągają .... /tam chociaż wiedzieli o co pytam...) Ech ta Łódź ... A tak przy okazji może wiecie gdzie w Łodzi można kupić pompkę Sicce Irda od ręki ?? (albo inną fajną i cichą > 1200l/h) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ciezko dostac tom paste nie tylkow łodzi.... z etgo co wiem to jest /ale trudno dostepna wszedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 www.mcs.pc.pl www.discotech.waw.pl inaczej chyba sie nie da ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ja ja mam z www.cooling.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ja ja mam z www.cooling.pl Dzięki za linki - pytam bo zamówiłem w jednym z Łódzkich sklepów tydzień temu 2 szt i tak czekam ... i pomyślałem że może jednak .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...