metal Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 Ktoś może wie jaka jest temperatura proca na tej karcie graficznej :D :?: ... bo na stand. taktowaniu proc 250mhz jest bardzo gorący. jak dotkne palcem płytkę od spodu gdzie jest proc to po ok.3s można się popażyć :twisted: :D heh i chciałbym wiedzieć ile tam może byc temp. A coolerek z grafy nie jest wogóle ciepły :D aaa... i jeszcze jedno [ wiem że to już było :D ] na ile można podkręcić tą kartę :?: :?: :?: :twisted: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 kup zelmana 123 zamocuj jeszcze jedni ramie i moze wiac z gory i z dolu mi teraz wieje z dolu jeden zelman a srugi sunon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2002 ... ale chyba to normlane że ten gf4ti4200 się tak grzeje :D mój stary gf2mx jak dotknołem palcem radiator to się szło poparzyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...