Sacrell Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Witam ! Chciałbym prosić was o pomoc w zanlezieniu do tej karty jak najnowszego biosu. Niestety na stronie producenta kompletnie nic nie ma....i trochę w sieci też poszukałem.....więc proszę was o pomoc może ktoś już się zetknął albo ma. Ta karta jest firmy PIXELVIEW X-PLAYER 64 MB na DDR clock/ram 250/200 Dzięki !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Moze pomoge link : http://www.x86-secret.com/articles/nvbios.htm#GF2 ps. chyba na tym forum jest dział traktujacy o biosach i sterownikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 już tam byłem i faktycznie jest, ale chciałbym znaleźć jakąś alternatywną stronę.....ale mimo wszystko dzięki za chęci i pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 już tam byłem i faktycznie jest, ale chciałbym znaleźć jakąś alternatywną stronę.....ale mimo wszystko dzięki za chęci i pomoc nvidia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 o niestety.....na stronie nvidia.pl są tylko "fake" linki do ftpowego serwera nvidii.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Witam ! Chciałbym prosić was o pomoc w zanlezieniu do tej karty jak najnowszego biosu. Niestety na stronie producenta kompletnie nic nie ma....i trochę w sieci też poszukałem.....więc proszę was o pomoc może ktoś już się zetknął albo ma. Ta karta jest firmy PIXELVIEW X-PLAYER 64 MB na DDR clock/ram 250/200 Dzięki !!!!!! Ja mam podobną karte bo GeForce 2 Ti Ultra i też myślełem o zmianie biosu czy mozesz mi powiedzieć czy to cos naprawde da i czy sie opłaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Może da...ale niestety nie mogę Ci powiedzieć....to trzeba samemu sprawdzić....niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...