Zenfist Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Właśnie dostałem paczuszkę od OCZ z... http://www.ocztechnology.com/products/acce...lower+Mini-Sink ...są po prostu miodzio - idealnie parzą łapy ;) Na reszczie mogę pobawić się bezpiecznie na Vmoda na NF7-S z tąd poytanko - jak myślicie ile można wyciągnąć po Vmodzie i zastosowaniu techniki ogłupienia płyty drucikiem tak aby proca 133 wykrywał jako 200Mhz? Bo bez Vmoda 241Mhz :lol: ktoś już próbował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ile to kosztowalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Jeśli chodzi o oszukiwanie płyty sprawdź w sprzęcie w topicku o Abicie. Jest tam kilku eksperymentatorów. Ja na dniach się na to porwę... 2 pytanka ile to kosztowało i gdzie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Złożyłem kolejne zamównienie w OCZ. Cena 59pln za 4 szt. (bez przesyłki). Będe je prawdopodobnie miał za tydzień. Jak coś walcie na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 59 czy 590 ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 59pln ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...