xequo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 nie wiem czy zadaje pytanko na wlasciwym forum ale gdzies musze :] wiec tak mam film na kompie ktory musze skopiowac na kasete wiec podlaczylem kompa do telewizora przez s-video i dzwiek przez line-out 2xcinch. i teraz nie wiem jak zrobic zeby to podlaczyc do magnetowidu zeby mial na nim obraz i mogl to skopiowac z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 skombinuj przejściówkę SVHS->EURO, albo SVHS->Chinch i podłącz berpośrednio do magnetowidu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Mozesz tez nagrywać obraz z telewizora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 niom kupilem cos takiego to obraz skacze i jest czarno bialy wogole nie da sie tego ogladac i jeszcze dzwieku nie ma jak podlaczyc do magnetowidu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 niom kupilem cos takiego to obraz skacze i jest czarno bialy wogole nie da sie tego ogladac i jeszcze dzwieku nie ma jak podlaczyc do magnetowidu :evil: najlepiej wypisz, jakie masz gniazda we/wy na TV i Video - będzie prościej kombinować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 wiec tak na kompie tv-out, na drugim mam tv-out i tv-in, telewizor:video-in, audio 2xcinch, 3xeuro, magnetowid: antenowe in-out, euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 podłącz kompa do TV i TV z magnetowidem przez euro i nagrywaj sygnał z TV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 podłącz kompa do TV i TV z magnetowidem przez euro i nagrywaj sygnał z TV.thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 euro-euro??dokładnie - dźwięk też powinien być (bo w TV masz wyjście EURO, co? ...3 wejścia to jakiś tak dziko :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 tak mam na tel 3 euro thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...