Skocz do zawartości
B3T0N

TRANCE - TO JEST PO PROSTU PIEKNE !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee stare jak swiat. Mam to co pare godzin w tv :P Tyle ze wydanie z tego roku.

Sensation White Edition jest lepsze od Black. Przynajmniej jak dla mnie.

Proponuje posciaac sobie z Kazy kawalki Sensation.

B3ton przyjedz kiedys na sensation to poczujesz to na zywca :) Bilet chyba niecale 100e, nie wiem dokladnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może to nie trance, ale jest równie dobre :) http://www.fumakilla.de/main.htm żeby posłuchać musicie wejść w zakładke relases (polecam PLayers stuff>Club Deluxe,Plastik Atitude).

Szkoda, że nie da się ściągnąć tych utworów :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to zasysał 3 minuty.  8)

to co ty masz za lacze????

5mbit???

Bruce, wystarczy chyba cos ok. 300 kilo/s. Mnie sie sciagalo chyba ok. 3 i pol minuty. Niestety nie szlo na maxa, tylko jakies 250 kilo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....jak mozna sluchac mp3 w 128kbs....

dobre techno, trance nie mowiac o reszcie muzyki o wiele lepiej brzmi w minimum 160kbs..

ostatnio sie wkurzylem i wyzstkie mp3 jakie mam sciagam z neta w minimum 160 kbs :), tez polecam goraco taka zamiane tym ktorzy maja cos leprzego do odsluchu niz glosniczki komputerowe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....jak mozna sluchac mp3 w 128kbs....

dobre techno, trance nie mowiac o reszcie muzyki o wiele lepiej brzmi w minimum 160kbs..

ostatnio sie wkurzylem i wyzstkie mp3 jakie mam sciagam z neta w minimum 160 kbs :), tez polecam goraco taka zamiane tym ktorzy maja cos leprzego do odsluchu niz glosniczki komputerowe :)

Masz calkowita racje RS ja tak robie juz od ponad roku. I gorszej jakosci niz 192 nie sciagam chyba ze nie znajde w takiej to sciagam z mniejsza .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie transik az tak nie kręci...ale czasami mozna dla odpoczynku :) posluchac

polecam DJ Roog - live at sensation 2001 (raczej house/progressive/chillout) ale tez z sensation :)

ps. zassane przez soulseek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi