virtuomaniak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Czy moze mi ktos wyjasnic jak producent athlonow je oznacza? Np athlon 2600mhz to 2.083Ghz Tutaj link do tego: http://www.jcshopper.com/shopexd.asp_Q_id_E_8546 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 było szukaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 To zeskanowałem z Komputer Świata: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Acha, dzieki Rafal, tylko po co to?? W/g mnie chyba Ci z athlonow sie nudza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 To zeskanowałem z Komputer Świata: Fajna tabelka ale mija sie troche z prawdą. Chociażby dla tego że AMD zrobiło 3 proce 2600+( a nie 2 jak pisze w tej tabeli) i kazdy ma inne taktowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mozna tylko wiedziec po co oni to robili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Mozna tylko wiedziec po co oni to robili?SA to oznanczenia majace byc porownaniem do P4 .Np 3000+ jest tak samo wydajne jak P4 3ghz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Nie jest tak samo wydajne tylko powinno być. A to różnica, bo wszyscy widzą że te oznaczenia są ciah warte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Nie jest tak samo wydajne tylko powinno być. A to różnica, bo wszyscy widzą że te oznaczenia są ciah warteNo ale prawie tak samo :P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Fajna tabelka ale mija sie troche z prawdą. Chociażby dla tego że AMD zrobiło 3 proce 2600+( a nie 2 jak pisze w tej tabeli) i kazdy ma inne taktowanie. Jak trzy ? Mógłbyś podać jakie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hm...: dwa to napewno Thoroughbred (jeden z magistrala systemowa 266 a drugi z 333). Natomiast nie jestem pewien czy Barton(bo z tego co mi jest wiadomo wyszedl w taktowaniach:2500+, 2800+, 3000+ oraz 3200+....za bledy przepraszam..zaraz poprawiac... :wink: pozdr Damianosz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...