dioda Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Moj kumpel zarzucil mi pytanko ma Tunderbirda 1000 Mhz i chcialby zalozyc cosik innego, czy pojdzie cos z serii XP ??? co mozna najszybszego zalozyc na taki sprzecik...??? :wink: prosze raczej o sprawdzone wypowiedzi, bez typu: chyba, albo wydaje mi sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Bez "chyba i mi sie wydaje" to bedzie na stronie producenta. Najnowszy bios 'n' so on .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Pojdzie nawet Barton, choc pewnie nie podaje tego oficjalna stronka. Tylko ze oczywiscie o magistrali 333Mhz zapomnij. XP wszystkie pojda na 100%. Tylko drut mod potrzebny zeby miec wyzsze mnozniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 U mnie na KT7E chodzil bez problemu (of korz po flashu do najnowszego biosu) AnthlonXP A0 1700+@2100+ (140x12,5=1750@1,7 V). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 to zalezy jaka masz ver plyty gl bo na tych v 1.0 i v 1.1 nie odpalisz windy z xpekiem moze uda ci sie wejsc do biosu. Jak masz 1.2 to mozesz odpalic a na 1.3 napewno odpalisz. btw: chyba nie bylo chyba poza tym chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 monti - nie pisz pierdół. nawet na rev 1.0 i rev 1.1 działają normalnie, nie licząc problemu z warm-restartem... włożysz athlona 2600/266fsb..., a jeśli podkręcisz fsb, dajmy na to do 140 mhz to już coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 no js sie osobiscie nie spotkalem z tym i na forum tez wyczytalkem ze na 1.0 i 1.1 nie chodzi XP-ek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12687&highlight= http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16305&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a jakie teraz mozna kupic procesory na SocketA? no wlasnie takie pojda popatrz na moj podpis bios A9 musowo trzeba wgrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...