que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 VIA C3, kręcił ktoś?, przed chwilą coś takiego dostałem na testy, co tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ponoc sie dobrze krecom , mozna magistralom lub zmienic mnoznik za pomocom WCPUID :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ponoc sie dobrze krecom , mozna magistralom lub zmienic mnoznik za pomocom WCPUID :) Z tym, że nie na pewno... :( Ja sie z tym meczylem i mnoznik ani drgnął... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 zdiwiłem się jak otworzyłem pudełko a tam był radiator bez wentylatora :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 zdiwiłem się jak otworzyłem pudełko a tam był radiator bez wentylatora :D Bo Via C3 to nie farelka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ja tam lubię kiedy jednak wentylator pracuje założyłem volcano, zobaczymy czy się odpali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To że nie ma wiatraka to normalne.A tu masz linka do tego jak się to kręci: http://nvidia.pl/articles.html?0016-13 Napisz jak ten twój będzie sobie radził (może potem na niego się z durona przesiądziesz :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 he he. ale ta wydajność :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To że nie ma wiatraka to normalne.A tu masz linka do tego jak się to kręci: http://nvidia.pl/articles.html?0016-13 Napisz jak ten twój będzie sobie radził (może potem na niego się z durona przesiądziesz :) ) śmiej się śmiej, ja via dostałem tylko na testy i nie zamierzam na niego sie przesiadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 to coś poszło bez bólu na fsb 150 !!!! ale jaja napięcie 1,6V, ktoś wie jakie jest maxymalne, nie mogę tego proca zjarać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 To miał być żart :) A co do napięcia to szukałem w sieci i tylko jest to że jedne c3 były na 1,35 v a inne na 1,6. Wiec ty pewnie masz 1,6. Co do napięcia to jak już niestabilny ja bym mu dorzucił umiarkowanie do 1,7.No bo przecież on standardowo nie ma nawet wiatraka a ty mu vulcano zarzuciłeś.Ale nie twierdzę oczywiście żę on wytrzyma takie napięcie.Nie miałem nigdy c3 i pewno nie będę miał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ta VIA ma standardowo 1.35V tylko ja napięcie podniosłem do 1,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 nie napisałem jednego jaka to dokładnie VIA, a więc jest 900 MHz(teraz to 1350 MHz :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 nie napisałem jednego jaka to dokładnie VIA, a więc jest 900 MHz(teraz to 1350 MHz :wink: ) A jak z wydajnoscia. Pytam z czystej ciekawosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Przeważnie producenci układów scalonych dają tolerancję dla napięcia zasilającego +/- 10%. Co do procków to pewnie jest podobnie ale jaj se nie dam uciąć. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 nie napisałem jednego jaka to dokładnie VIA, a więc jest 900 MHz(teraz to 1350 MHz :wink: ) A jak z wydajnoscia. Pytam z czystej ciekawosci? wydajność bardzo słaba, chociaż po podkręceniu jest lepiej, na razie muszę zająć się pracą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 na razie VIA pracuje stabilnie na fsb 150 MHz, niech wygrzeje przez noc, jutro dalej się bawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...