Nicky Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia. Zajefiajnie nie. Spoko zobaczysz ze wcale klucia nie bedzie tak wiele , no moze 2 tygodnie przed matura .Tak wystarczy zebys chodzil na fakultet (jesli zdajesz matme ) i koniec :) Matura pewnie zaliczona . Kucie bedzie do egzaminu na studia i wtedy to naprawde bedziesz zakuwal jak dzika swinia zeby sie dostac na jakas renomowana uczelnie/wydzial .Wiem cos o tym bo nie tak dawno to przezylem :P Ale teraz za to mam dluzsze wakacje :lol: :oNo coż może jak mate zdaje to wystarczy na fakultet chdzić, ale ja HISTE zdaje i to mnie przeraża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 No i kurde mamy 1 września :? Jest już po wakacjach, może się coś zmieni, bo jak pisałem wcześniej te wakacje nie były zbyt udane dla wielu z nas. :idea: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Szybko minęło. Za szybko. Ogólnie przez ten net... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 I jak tam wrażenia ze szkoły w tym jakże przykrym dla nas dniu :?: Bo u mnie tak: zmienił się wychowawca (nie wiem czy na lepsze, ale to sie okaże) Zmieniło się kilku nauczycieli w tym najwazniejsze od rachunkowości - yeaah ( w koncu nie bede musial na ta twarz patzrec) :lol: I od angola tez sie zmienil, ale niestety na gorsze, a moze na najgorsze bo jak bede mial cos pow. dopa to będe sie cieszył - inni zresztą też. To na tyle w skrócie, no może oprócz tego, że zaszokowałem co niektórych moim wyglądem (zapuszczam włosy, kupiłem glany i ubrałem się na czarno) 8) :twisted: Dziewczyny teraz będa na mnie lecieć 8) :D Pozdro. Więc jak u was??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 mi sie nie chce tym bardziej ze ostatnie 3 tygodnie wakacji bylem bez kompa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jednym słowem lipa,zmieniła mi sie nauczycielka od polaka bo poprzednia chyba złamała sobie noge czy coś i sie niemoze jescze wyleczyć, a obecna baba jest podobno fatalna nauczycielka z lat 70-tych -wszystko mam byc robione pod linijke,na lekcji cisza bo inaczej przeje.....,wszysko musi być wykute na blache, normlanie beznadzieja, no i jeszcze kolejny rok pracowni mikroprocesorowej- no było by git gdyby nie lekcje z wychówą!! ,jedynie co będzie nice to usługi telekomunikacyjne i pracownia telekomunikacjnaa i doszło mi coś atkiego jak SPECJALIZACJA :D 8) Pozdro all. P.S Zaczyna się męczarnia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 A ja się cieszę :D Wreszcie będę robił coś innego niż tylko: praca, komputery i net, i te ... upały :D Jedyne co mnie martwi to ceny książek akademickich, ze 300 pln wyjdzie. :cry: i ... biochemia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 A ja ide w tym roku do LO :) Do XIII we Wrocku. Ktoś na forum wpominał, że zna pana który tam uczy -> Krzysia Skałkowskiego. Ów osobnik jest moim wychowawcą . Na dzień dobry zrobił takie wrażenie, ze spodziewam się mieć spore kłopoty z przejsciem do następnej klasy (gimnazjum 4,92 średnia). Ogólnie - świrnięty matematyk. Nie polecam :) rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 u mnie nic sie nie zmienilo. tak samo do [gluteus maximus] jak w zeszlym roku, no moze byc tylko gorzej :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 I jak tam wrażenia ze szkoły w tym jakże przykrym dla nas dniu :?: Bo u mnie tak: zmienił się wychowawca (nie wiem czy na lepsze, ale to sie okaże) Zmieniło się kilku nauczycieli w tym najwazniejsze od rachunkowości - yeaah ( w koncu nie bede musial na ta twarz patzrec) :lol: I od angola tez sie zmienil, ale niestety na gorsze, a moze na najgorsze bo jak bede mial cos pow. dopa to będe sie cieszył - inni zresztą też. hmmm mi tez sie zmienil nauczyciel z angla :) na nauczycielke hhehe To na tyle w skrócie, no może oprócz tego, że zaszokowałem co niektórych moim wyglądem (zapuszczam włosy, kupiłem glany i ubrałem się na czarno) 8) :twisted: Dziewczyny teraz będa na mnie lecieć 8) :D Pozdro. Więc jak u was??? a na mnie zawsze leca :evil: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 lukasrz - mi też doszedł przedmiot SPECJALIZACJA, a dokładnie będzie dotyczył finansów 8) MeHow - na mnie też leciały co niektóre, ale przez wakacje się zmieniłem i nie mówie tylko o wyglądzie więc... let's play :D :twisted: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ahhh a co ja bym oddał aby wrócić do szkoły średniej a dokladniej zaczac od 3 klasy technikum poprostu najpiekniejsze lata zycia , jaja nie z tej ziemi , a teraz te cholerne studia juz 2 rok a nic przez te 2 lata smiesznego nie było i grupa daremna ehh a wy narzekacie na szkołe bedziecie jeszcze kiedys chcieli do niej chodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ahhh a co ja bym oddał aby wrócić do szkoły średniej a dokladniej zaczac od 3 klasy technikum poprostu najpiekniejsze lata zycia , jaja nie z tej ziemi , a teraz te cholerne studia juz 2 rok a nic przez te 2 lata smiesznego nie było i grupa daremna ehh a wy narzekacie na szkołe bedziecie jeszcze kiedys chcieli do niej chodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Właśnie odnalazłem moją torbę do szkoły :) Przeleżała całe 2 miechy gdzieś w piwnicy :roll: W środku do tego był w folii ogórek kiszony + 1/4 kabanosa chyba bo cały biały był :) (pewnie jeszcze z majowej wycieczki :) ) i inne produkty żywnościowe + książki i wyposażenie z poprzedniej klasy. Jaka to była jazda to chyba nawet narkomani nie mogli by sobie wyobrazić. Do tego doszły przed chwilą nowiutkie zajeżdżające gumą halóweczki... Jakby dresy które załatwiły NEO_x`a by to powąchały to wszystkie trzy paski by im odleciały :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokół Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 kici kici.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 eeeeeee ............ a ja tam moge wracać do szkoły bo w domu mi się już nudziło ... :) ale wakacje mogły by trwać jeszcze 2 tygodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 bosh :/ pierwsza powtorka z maty juz we wtorek :/ (tzn. sprawdzian) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Nie!!!!!! Już szkoła :( :( :( Te wakacje lecą za szybko!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 O doprawdy wqrwilem sie dzis maxymalnie mam już 1 klasówke na początku następnego tygodnia(gegra) i z matmy za jakieś 1,5 tygodnia :/. Mada fucka co za życie :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ja szkole zaczynam od jutra. W tym roku koncze high school. Z takim poziomem jaki jest w szkolach w USA moge wracac do szkoly z usmiechem na twarzy, i to bede sie czul jak na wakacjach. :twisted: Wakacji nie mialem za wesolych bo pod koniec lipca rozbilem moje BMW a w ostatni piatek stracilem prace. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 O doprawdy wqrwilem sie dzis maxymalnie mam już 1 klasówke na początku następnego tygodnia(gegra) i z matmy za jakieś 1,5 tygodnia :/. Mada fucka co za życie :/.:arrow: nie jestes sam. przyszly tydzien: sprawdzian z matmy (caly dzial) oraz sprawdzian z matmy z calego poprzedniego roku. nie ma to jak matma w technikum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 O doprawdy wqrwilem sie dzis maxymalnie mam już 1 klasówke na początku następnego tygodnia(gegra) i z matmy za jakieś 1,5 tygodnia :/. Mada fucka co za życie :/.:arrow: nie jestes sam. przyszly tydzien: sprawdzian z matmy (caly dzial) oraz sprawdzian z matmy z calego poprzedniego roku. nie ma to jak matma w technikum ;)Buuuu :?, przejechane, ja jakoś po wakacjach wogóle matmy nie moge skumać :D, jakoś mi nie idzie :?, a na jutro musze cały dział powtórzyć :?. Już mnie dobija wszystko :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 15 spr. z histy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nie no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie wyrobie w tej budzie. Z angola trafiła nam sie sadystka z W-F'u też miły nie jest i bedzie jak w wojsku, albo i gorzej, no reszta przedmiotów też zdziebko do [gluteus maximus], ale co zrobić :?: Tylko to wytrzymac a może samo sie ułoży. Nie no normalnie juz bym wolal do roboty jakiejś iść, ale mature trzeba mieć. Kurde no, a w dodatku wczoraj zostałem nakłoniony przez dziewczyne do zmiany (tymczasowej) koloru włosów na czarne z lekkim odcieniem granatu. Po 24 myciach miało zejść więc gitara, będe mył kilka razy dziennie to zejdzie, a tu [gluteus maximus] bo okazało się, że moge myć włosy co najwyżej raz na dwa dni bo mi rude :!: wyjda. Nie no świat jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y i teraz bede sie musial co najmniej 2 miechy z takim kolorem meczyc - jestem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wiem, ale ta dziewczyna tak ładnie prosiła, że.... 8) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nie no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie wyrobie w tej budzie. Z angola trafiła nam sie sadystka z W-F'u też miły nie jest i bedzie jak w wojsku, albo i gorzej, no reszta przedmiotów też zdziebko do [gluteus maximus], ale co zrobić :?: Tylko to wytrzymac a może samo sie ułoży. Nie no normalnie juz bym wolal do roboty jakiejś iść, ale mature trzeba mieć. Kurde no, a w dodatku wczoraj zostałem nakłoniony przez dziewczyne do zmiany (tymczasowej) koloru włosów na czarne z lekkim odcieniem granatu. Po 24 myciach miało zejść więc gitara, będe mył kilka razy dziennie to zejdzie, a tu [gluteus maximus] bo okazało się, że moge myć włosy co najwyżej raz na dwa dni bo mi rude :!: wyjda. Nie no świat jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y i teraz bede sie musial co najmniej 2 miechy z takim kolorem meczyc - jestem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wiem, ale ta dziewczyna tak ładnie prosiła, że.... 8) Pozdro. Która klasa LO jesteś? Tzn do której chodzisz :D. Aż tak <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo wyglądasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Chodze do 4 klasy LE (liceum ekonomicznego). Aż tak źle nie wyglądam, ale żałuje tego - wole taki jaki jestem. Włosy są poprostu czarne z lekkim refleksem granatu - laskom sie podobało dziś, ale ja tak nie chce - wiecej nie dam sie namowic, no chyba ze bedzie jeszcze ładniej prosic, ale na farbowanie sie nie zgodze juz nigdy. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja w szkole mysle tylko o jednym: kiedy zadzwoni ostatni dzwonek, a przy życiu utrzymuje mnie tylko mysl ze kiedys beda wakacje........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A ja jestem teraz w 3 klasie gimnazjum. Wszyscy nauczyciele nudza do obrzydzenia ze jusz zygac sie chce o tescie na koniec gimnazjum. A po wakacjach zostało tylko wspomnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 hehe tesz jestm w 3gim i tesz jest hu..steczkowo bo jak by se nie było to mama nauczycieli (niewszystich ) ale nie normalnych ....:( no ale za to jakie laski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 hehe tesz jestm w 3gim i tesz jest hu..steczkowo bo jak by se nie było to mama nauczycieli (niewszystich ) ale nie normalnych ....:( no ale za to jakie laski taaaa laski z 3klasy gimnazjum rzadza :lol: :lol: :lol: te rozwiniete klaty :) glebokie mysli i w ogole ekstraliga hehahahahhahhehehahaehaehaehaehehaeh haehaehaehaehaehaehaehaehae :) no offence :) ale nie widzialem nigdy laski w gimnazjum (a moze to teraz z perspektywy 4 klasy lo tak wyglada?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...