Hajmon3 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 bo mi nie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 nie za duzo tych topikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A mi tak - tylko niech zdam tą cholerną sesję wkońcu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 nie za duzo tych topikow?Właśnie :!: i tak każdy pewnie się wypowie w temacie więc po co odrazu ankieta :?: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Nieeeee :!: :P Musiałeś mi przypominać o niej :( :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 przydalo bys sie jeszcze z 2 mechy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja wlasnie jutro jestem umowiony o 9.45pod music mediami (plac wilsona) i idziemy sie z kumplem najebac z tej okazji :] jak ktos meiszka w oklicy......zapraszamy :] co do pytania.... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 przydalo bys sie jeszcze z 2 mechy :roll: dokładnie 2 miechy i by było spoko ... PROSZE NIE ZADAWAĆ PYTAŃ RETORYCZNYCH buhehehe... JASNE ŻE NIECHE MI SIĘ IŚĆ DO BUDY !!! i jeszcze jak pomyśle o macie to dopiero !!! NIE !!! to jest nieludziekie buhehehehe... a ja mam myśl WIEKU ghyhyhy... żeby zamienić wakcje z rokiem szkolnym chodzimy do budy 2 miechy a reszta wakacje heh... kto jest ZA ??? nie widze sprzeciwów hehehe... JA NIECHCE DO BUDY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A mi tak - tylko niech zdam tą cholerną sesję wkońcu :( bueheheh ja tez mam taki zamiar ale co z tego wyjdzie to nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 NIEEEEEEEEE :!: :!: I jeszcze jak sobie pomysle ze w tym roku szkolnym mam zdawac mature to mnie *** strzela :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ogólnie to ja nawet bym chciał pójść, bo nie mam już biologii :D :D :D Ale z drugiej strony to 4 klasa -> matura, egzaminy i jeszcze egzamin Cambridge z angola w grudniu (na którego niewiele umiem :/). Miech jeszcze i spoko by było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a ja powiem tak NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!! zadnej budy !!!!!! wakacje sa za krotkie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja tez nie chce isc. ale pomyslcie sobie, czy nie znudzilo by sie Nam za bardzo to labowanie?? takto caly rok czekamy na te 2 miechy, a jak jusz nadejda staramy sie wypelnic kazda minute, sekunde (sam w wakacje choc to moze chore chodze spac kolo 4 w nocy, a wstaje kolo 8 lub 9 :twisted: ) jak najciekawszymi rzeczami, chwilami, myslami. potem w okropny zimowy poranek/ wieczor/ na sprzwdzianie :P zamyslimy sie i przypomnimy te szalone jazdy, poderwane laski/gosci :P i inne bajery jak to bylo wtedy zaj-ebi-sice =]. uhh az sie robi cieplutko, a w zoladku tak jakos dziwnie cos sciska, szczegolnie jak puscisz jeszcze sobie jakies piosenki, ktore beda Ci sie kojarzyc z wakacjami. ehh zawsze sie rozklejam w takich momentach i jestem miekki jak gabka :D. a jakby to bylo codziennoscia to nie pamietalibysmy tak tych wszystkich rzeczy. bylyby za bardzo codzienne zeby o nich tak myslec. dla mnie te wakacje choc z malymi wcieciami byly boskie, jak kazde. a mjusic jaki bedzie mi sie z nimi kojarzyl, to cala plyta Lajnera- Mezo, a w szczegolnosci kawalki Aniele ft. Liber, Zeby nie bylo ft. Liber, oraz Owal -Jestem tu i Rapnastyk. heh troche mnie to dziwi bo za hh nie przepadam, ale jakos te kawalkki w te wakcje mi utkwily w pamieci. moze przez "moja" MISICE ?? :D wlasnie sobie tego slucham i jak to slysze to mnie normalnie rozkleja i ryczec :P mi sie chce. peace broDers =] i zycze wam kazdych wakacji takich samych jak te, albo jeszcze lepszych i zeby pewne momenty nigdy sie nie konczyly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja nie chceeeeeeeee !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja bym wrócił (ach te imprezki na studiach, końcówka technikum też spox była) , tylko juz pokończyłem co się dało :( a na doktoranckie nie ma co, same jajogłowe pierdziochy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja wlasnie jutro jestem umowiony o 9.45pod music mediami (plac wilsona) i idziemy sie z kumplem najebac z tej okazji :] jak ktos meiszka w oklicy......zapraszamy :] co do pytania.... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;] jak sie wyrobie to wpadne ;) ;P BTW strasznie glupie to pytanie :] czy komus NORMALNEMU chce sie wracac do szkolly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Moja dziewczyna jest normalna i też jush tęskni za szkołą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...