Ahcos Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Czego moge uzyc do przyklejenia radiatora na mostek poludniowy zamiast kleju nie mam tez tasmy. Czy mozna do tego ceu uzyc zwyklej tasmy dwustronnej nie termoprzewodzacej. Dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Zwykla tasma to na ogol izolator. Kup sobie tasme termoprzewodzaca - super trzyma i jest bardzo wygodna w uzytkowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ale nigdzie nie mozna dostac tasmy bynajmniej w gdyni gdzie ty kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 w gdyni nigdzie nie ma(co za wioska :oops: ) kupiłem na allegro...a pozatym mozesz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 albo poczytaj to: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42947 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 GIELDA! Rosio sprzedaje. Naprawde wedlug mnie swietna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 A super cienka warstwa przezroczystego silikonu sanitarnego ? Ja tak mam i jak oddawalem plyte na gwarancje to odeszlo bez zadnego problemu i sladu, a do tego tanio jak masz to w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 sanitarny czy budowlany - pewnie nadaja sie podobnie ... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=419...ghlight=silikon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Przewodnosc cieplna silikonu NATURALNEGO (nie sanitarnego!!) nie jest specjalnie powalajaca. Dodatkowo silikon czasami moze byc bardzo trudny do ususniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Towarzysz Rosio POLECAM. Chyba wystawił tez taśmę na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 wiec ja czasem wdycham MORSa zamiast kleju BUTAPREN ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 mozesz wszystkich zrobic w ciach!a mieszjac silicon sanitarny z pasta termo przew lub pasta siliconowa H <1:2 silicon do pasty> ale zawsze wiecej pasty (moj patent!!!) musisz dlugo mieszac az sie dobrze polaczy z 2 minuty ale nie za dlugo bo zastyga szybko. ja tak mam przyklejone radki do gf4ti4200 (295/590) i wszystko smiga dalem znacznie wiecej pasty siliconowej niz siliconu ktory jest tylko po to aby skleic noi tyra all do mostka styknoie bez problemu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Tasma jest jednak zdecydowanie lepszym rozwiazaniem. Grubosc 0,05mm (o ile dobrze pamietam), a klei i przewodzi SUPER. Latwo sie zaklada i zdejmuje (nie zostaja zadne slady). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...