Blacky Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Witam. Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć mi jakies szerokości są nóżki w tej obudwie? : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5675 . Z góry wielkie thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 może jakieś 8x4cm ;] tak na pamięć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Moze troszke szersze. Jak wroce do domu to moge zmierzyc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Powiedz a po cio Ci to wiedziec :?: Bop jezeli np. matrwisz sie ze ci sie nie zmiesci w biurku bo bedzie za szeroka to nie musisz sie obawiac... nozki sie przeciez chowaja do srodka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacky Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Powiedz a po cio Ci to wiedziec :?: Bop jezeli np. matrwisz sie ze ci sie nie zmiesci w biurku bo bedzie za szeroka to nie musisz sie obawiac... nozki sie przeciez chowaja do srodka dzięki, o to mi właśnie chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszex Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Powiedz a po cio Ci to wiedziec :?: Bop jezeli np. matrwisz sie ze ci sie nie zmiesci w biurku bo bedzie za szeroka to nie musisz sie obawiac... nozki sie przeciez chowaja do srodka To właściwie moje pytanie z tymi nóżkami. Chdzi mi dokładnie o to co mówisz. Wszędzie piszą, że szerokość obudowy jest 205mm, ale nic nie piszą o nóżkach, które jak byk wszędzie widać. Mam jakieś 30cm szerokości do dyspozycji (wnęka w biurku) i dlatego pytam czy mi taka obudowa wlezie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Wlezie. Obrucisz je o 90 stopni i beda schowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 na stronie www.chieftec.pl jesli dobrze kojarze sa podane dokladne wymiary z wysunietymi nozkami i bez nich , zdajsie ze przy opisie obodow z serii BX . I jeszcze ja sie podepne z pytaniem , ktos gdzies spotkal do kupienia przednie panele do obudowy z serii BX ? wiem ze sa wymienialne ale nigdzie nie moge ich znalesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Hmmmm widzialem kiedys na stronie Anteca. Mozesz napisac do www.dimm.pl moze on ma do sciagniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...