Skocz do zawartości
gnz

Studenciki !

Rekomendowane odpowiedzi

Szukalem takiego topicu ale nic nie wyszukalem (jezeli byl to wywalcie ten :P )

Zaczyna sie wrzesien i coroczna jego "kampania". Mam pytanie do tych co studiuja:

1. Co studiujecie ?

2. Gdzie ?

3. Ktory rok ?

4. Ile egaminow sie ostalo na wrzesien :? ?

Moje odp:

Informatyka na AE w Katowicach - 4 rok - 1 egzamin z Programowania komputerow :evil: (C++) ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Student bez kampani wrzesniowej - zal mi takiego.

dokladnie :D

nie wiem czy jest sie czym chwalic ... ale przez 3 lata jeszcze nigdy nie zamknalem sesji w 1 terminie :P - duza role odgrywa w tym oczywiscie moje lenistwo i nadzieja ze w 2 terminie powtorzy sie cos z 1 ... hehe :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geodezja i Kratografia AR w Kraku:)

2 Rok cały wrzesien zawalony z powodu lenistwa itp uzywek

bądzmy optymistami

Ps. nie miałbym nic przeciwko jakbym to ja został takim studentem bez poprawek, bez kitu:)

wiem o co ci chodzi - ale czyz nie pieknie spotykac ciagle te same twarze na poprawkach ... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem w zeszłym roku kampanie - bez sensu. Propagujecie tylko lenistwo!! Porawki robiłem, ale nie we wrześniu, po co psuć sobie wakacje??

W moim przypadku lenistwo to najwyzej 10%. Uczę się na dziennych i pracuję, dlatego się nie wyrabiam. A jak jestem kompletnie "sprany", to już nic mi się nie chce. :wink:

Zresztą zepsute wakacje :?: Tydzień solidnej nauki do egzaminu jest chyba wystarczający na porządną ocenę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą zepsutę wakację :?: Tydzień solidnej nauki do egzaminu jest chyba wystarczający na porządną ocenę :P

tydzien ?? 8)

nie przypominam sobie zebym siedzial przed jakims egzaminem dluzej niz 2 dni :?

no ale z takim podejsciem nie ma co mazyc o stpendium oczywiscie a z kazdego 3.0 ciesze sie jak dziecko ... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzilo o studia to zawsze wyznawalem zasade. To czego masz sie nauczyc dzis naucz sie jutro - bedziesz mial dzien wolny.

Nigdy sie na tym jeszcze nie przejechalem. A przynajmniej studia wspominam nie tylko z sal wykladowczych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telekomunikacja i Elektronika

Uniwersytet Zielonogorski

Od soboty mam nadzieje juz na drugim roku bede.

A tylko jedna poprawka za to kosmiczna z strasznie wymagajacym prowadzacym.

A co do dyskusji to na druggim roku juz bede sie porzadnie do sesji uczyl bo kampania wrzesniowa troche mi wakacje posula.

Poprawke w sesji zimowej jeszcze moge przezyc ale nie w letniej :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

informatyka 1 rok i jestem chyba jak na razie rekordzista 6-przedmiotow, ale 9 egzaminow(niektore razem z cwiczeniami) jestem mega leniem , ucze sie tylko troche przed egzminem i to nie kazdym . na programowanie wogole nie chodzilem i troche sie boje , ale jak zdam to bedzie dopiero checa. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

informatyka 1 rok i jestem chyba jak na razie rekordzista 6-przedmiotow, ale 9 egzaminow(niektore razem z cwiczeniami) jestem mega leniem , ucze sie tylko troche przed egzminem i to nie kazdym . na programowanie wogole nie chodzilem i troche sie boje , ale jak zdam to bedzie dopiero checa. :D

Wspolczuje - miales malo masakre

Nio u mnie na uniwerku mozna miec tylko 5 egzaminow w semestrze.

Ale jezeli do trgo dodac zaliczenia z laborek i cwiczen to wyjdzie z 9-10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Telekomunikacja i Elektronika

2. Politechnika Poznanska

3.zaczynam ostatni V rok (uff - wreszcie) :lol:

4. nie mam zadnych we wrzesniu, wszystko poszlo jak trzeba :D :D, jest tylko jeden bol nie mam jeszcze tematu pracy mgr. :lol: ale to sie wytnie :wink:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspolczuje - miales malo masakre

Nio u mnie na uniwerku mozna miec tylko 5 egzaminow w semestrze.

Ale jezeli do trgo dodac zaliczenia z laborek i cwiczen to wyjdzie z 9-10.

u mnie tez mozna zdawac tylko piec egzaminow, ale wsrod tych 9 policzylem rownizz cwiczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telekomunikacja i Elektronika 

Uniwersytet Zielonogorski

Ta sama uczelnia tylko informa, juz drugi rok bez zadnych przeszkod.

A tylko jedna poprawka za to kosmiczna z strasznie wymagajacym prowadzacym.

Which one? :)

A co do dyskusji to na druggim roku juz bede sie porzadnie do sesji uczyl bo kampania wrzesniowa troche mi wakacje posula.

A swistak siedzi ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi