gnz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Szukalem takiego topicu ale nic nie wyszukalem (jezeli byl to wywalcie ten :P ) Zaczyna sie wrzesien i coroczna jego "kampania". Mam pytanie do tych co studiuja: 1. Co studiujecie ? 2. Gdzie ? 3. Ktory rok ? 4. Ile egaminow sie ostalo na wrzesien :? ? Moje odp: Informatyka na AE w Katowicach - 4 rok - 1 egzamin z Programowania komputerow :evil: (C++) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Biotechnologia :arrow: Uniwersytet Warszawski :arrow: 2 rok, 1 egzamin z lenistwa i braku czasu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Informa (Grafika) WSHE Łódź III rok, zero poprawek :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Student bez kampani wrzesniowej - zal mi takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Elektrotechnika na PG..High Voltage :) 8-smy roczek.. dr mi sie marzy :) none Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Student bez kampani wrzesniowej - zal mi takiego. dokladnie :D nie wiem czy jest sie czym chwalic ... ale przez 3 lata jeszcze nigdy nie zamknalem sesji w 1 terminie :P - duza role odgrywa w tym oczywiscie moje lenistwo i nadzieja ze w 2 terminie powtorzy sie cos z 1 ... hehe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Geodezja i Kratografia AR w Kraku:) 2 Rok cały wrzesien zawalony z powodu lenistwa itp uzywek bądzmy optymistami Ps. nie miałbym nic przeciwko jakbym to ja został takim studentem bez poprawek, bez kitu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Miałem w zeszłym roku kampanie - bez sensu. Propagujecie tylko lenistwo!! Porawki robiłem, ale nie we wrześniu, po co psuć sobie wakacje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 No to ja dorzucę się do statystyk :) 1) Informatyka 2) Politechnika Gdańska ETI 3) jak zdam będzie drugi :) 4) jeden - algebra liniowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Geodezja i Kratografia AR w Kraku:) 2 Rok cały wrzesien zawalony z powodu lenistwa itp uzywek bądzmy optymistami Ps. nie miałbym nic przeciwko jakbym to ja został takim studentem bez poprawek, bez kitu:) wiem o co ci chodzi - ale czyz nie pieknie spotykac ciagle te same twarze na poprawkach ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Miałem w zeszłym roku kampanie - bez sensu. Propagujecie tylko lenistwo!! Porawki robiłem, ale nie we wrześniu, po co psuć sobie wakacje?? W moim przypadku lenistwo to najwyzej 10%. Uczę się na dziennych i pracuję, dlatego się nie wyrabiam. A jak jestem kompletnie "sprany", to już nic mi się nie chce. :wink: Zresztą zepsute wakacje :?: Tydzień solidnej nauki do egzaminu jest chyba wystarczający na porządną ocenę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Zresztą zepsutę wakację :?: Tydzień solidnej nauki do egzaminu jest chyba wystarczający na porządną ocenę :P tydzien ?? 8) nie przypominam sobie zebym siedzial przed jakims egzaminem dluzej niz 2 dni :? no ale z takim podejsciem nie ma co mazyc o stpendium oczywiscie a z kazdego 3.0 ciesze sie jak dziecko ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 U mnie sesja porawkowa trwa od 1 do 15 września wieć nie można nic sensownego zaplanować na ten miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Jezeli chodzilo o studia to zawsze wyznawalem zasade. To czego masz sie nauczyc dzis naucz sie jutro - bedziesz mial dzien wolny. Nigdy sie na tym jeszcze nie przejechalem. A przynajmniej studia wspominam nie tylko z sal wykladowczych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Informatyka Wyzsza szkola inf. i zarzadzania w Rzeszowie 2 rok zaczne jak Zdam 3 poprawki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Telekomunikacja i Elektronika Uniwersytet Zielonogorski Od soboty mam nadzieje juz na drugim roku bede. A tylko jedna poprawka za to kosmiczna z strasznie wymagajacym prowadzacym. A co do dyskusji to na druggim roku juz bede sie porzadnie do sesji uczyl bo kampania wrzesniowa troche mi wakacje posula. Poprawke w sesji zimowej jeszcze moge przezyc ale nie w letniej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Politechnika Białostocka, Elektronika i Telekomunikacja od 1 października :) A o kampanii wrześniowej będę pewnie coś wiedział za rok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 1. Ogrzewnictwo i Klimatyzacja 2. AGH Kraków 3. 5 4. 2 i obrona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 informatyka 1 rok i jestem chyba jak na razie rekordzista 6-przedmiotow, ale 9 egzaminow(niektore razem z cwiczeniami) jestem mega leniem , ucze sie tylko troche przed egzminem i to nie kazdym . na programowanie wogole nie chodzilem i troche sie boje , ale jak zdam to bedzie dopiero checa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 informatyka 1 rok i jestem chyba jak na razie rekordzista 6-przedmiotow, ale 9 egzaminow(niektore razem z cwiczeniami) jestem mega leniem , ucze sie tylko troche przed egzminem i to nie kazdym . na programowanie wogole nie chodzilem i troche sie boje , ale jak zdam to bedzie dopiero checa. :DWspolczuje - miales malo masakre Nio u mnie na uniwerku mozna miec tylko 5 egzaminow w semestrze. Ale jezeli do trgo dodac zaliczenia z laborek i cwiczen to wyjdzie z 9-10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 1.Telekomunikacja i Elektronika 2. Politechnika Poznanska 3.zaczynam ostatni V rok (uff - wreszcie) :lol: 4. nie mam zadnych we wrzesniu, wszystko poszlo jak trzeba :D :D, jest tylko jeden bol nie mam jeszcze tematu pracy mgr. :lol: ale to sie wytnie :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 informatyka 1 rok i jestem chyba jak na razie rekordzista 6-przedmiotow, ale 9 egzaminow(niektore razem z cwiczeniami) jestem mega leniem , ucze sie tylko troche przed egzminem i to nie kazdym . na programowanie wogole nie chodzilem i troche sie boje , ale jak zdam to bedzie dopiero checa. :DWspolczuje - miales malo masakre Nio u mnie na uniwerku mozna miec tylko 5 egzaminow w semestrze. Ale jezeli do trgo dodac zaliczenia z laborek i cwiczen to wyjdzie z 9-10. u mnie tez mozna zdawac tylko piec egzaminow, ale wsrod tych 9 policzylem rownizz cwiczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 1. Prawo 2. Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 3. II Rok 4. Żadnych egzaminów poprawkowych we wrześniu (tym razem :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 1) Informatyka 2) Politechnika Warszawska 3) 1 rok (pierwszy semestr) 4) poprawek brak Oby tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Informatyka Politechnika Rzeszowska oby drugi od października 1 - z analizy matematycznej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Informatyka Politechnika Rzeszowska oby drugi od października 1 - z analizy matematycznej 8) Tak jak ja w zeszłym roku - anal-IZA brrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Telekomunikacja i Elektronika Uniwersytet Zielonogorski Ta sama uczelnia tylko informa, juz drugi rok bez zadnych przeszkod. A tylko jedna poprawka za to kosmiczna z strasznie wymagajacym prowadzacym.Which one? :) A co do dyskusji to na druggim roku juz bede sie porzadnie do sesji uczyl bo kampania wrzesniowa troche mi wakacje posula.A swistak siedzi ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 - Wydz. Elektryczny -> kier. Sieci - Politechnika Warszawska - Chyba teraz bedzie piaty jezeli wyczyszcze pkt 4 :D - 2 warunki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Akademia Medyczna we Wrocławiu 1/ IV rok Medycyny 2/ III rok Stomatologii zero poprawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Akademia Medyczna we Wrocławiu 1/ IV rok Medycyny 2/ III rok Stomatologii zero poprawek Wow !! podziwiam ... :o masz ty wogule na cos jeszcze czas ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...