Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Co jest??? z timmingami pamieci na Turbo w Epoxie 8kha+??? dawniej jeszcze na Duraku to po przestawieniu z normal na turbo dostawalem jakies 300-500pkt z tego co pamietam a teraz po zmienie na Athlona tragedia. Na tym co ponizej tylko nic nie podkrecone : 3dmark 2001SE bulid 330 : Normal : 4604 pkt Turbo : 4689 pkt CO JEST??? czy ja moze poszczegolne parametry pozmienialem czy kij wi co??? . BARDZO PROSZE niech ktos kto ma AXP i Epox 8kha+ (najlepiej na biosie 2314) zrobi porownanie sowich wynikow na timmingach Turbo i Normal. Cos mi nie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 dzieki za zaintersowanie sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nie ma to jak porzadny sarkazm :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Prawdę mówiąc to ja także nie zauważyłem żadnej rewolucji. Ba, pomimo tego jak odpalam MemTest-86 na ustawieniu Turbo, to wyświetla mi tyle errorów, że szkoda mówić. W Normalu jest ok. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Prawdopodobnie chodzi o to , że Epox trochę przesadził z ustawieniami w trybie turbo. Są po prostu zbyt agresywne, trzeba mieć dobre pamięci i resztę sprzętu, żeby to zagrało. Niestety bardzo często efekt jest jeszcze gorszy niż z ustawieniami normalnymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...