virtuomaniak Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Jak wypalam plyty na mojej nagrywarce Liteon 32x12x40 to mam predkosci ktore nie przekraczaja 15x Tutaj daje screeny co pisze w kontrolerach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Msz 2 napedy pracujące w PIO. Ustaw tryb transweru na DMA jezeli dostepne i zrestartuj kompa, powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Pomoglo :) Nawet procek nie jest obciazony na max tak jak przedtem :) A co to jest za tryb PIO?? Po raz pierwszy o nim slysze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 bo jak masz 8 lat to nie słyszałeś w życieu o dosie, NC, pio 1,2,3 i 4. tzn mało wiesz o kompach, bardzo mało. jakbyś dostał kompa bez windowsa to już kaplica - nie wiadomo gdzie myszka kliknąć :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 o DOSie i o NC slyszalem, pamietam to jeszcze :P no o kompach nie wiem najwiecej ale i nie najmniej, a co do windy to umiem zainstalowac :evil: i zmieniam je bardzo czesto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ojeju ;-) to fajnie ze tak umiesz i ...ze tak czesto ;-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...