ziekot Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam obecnie msi kt266pro2a i palomino 1600+. Mam również możliwość taniego zakupienia bartona ale nie stac mnie jednoczesnie na nowa plyte. Stąd pytanie: czy barton jest w stanie przez miesiac pochodzic z fsb 266 na tej plycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 a mzoe zajrzyj na strone producenta i zobacz jakie procki obsluguje ta plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 a mzoe zajrzyj na strone producenta i zobacz jakie procki obsluguje ta plyta :lol: na mojej wiem ze chodza Bartony bo ktos sprawdzal ,na Abicie KR7A dam sobie reke obciac ze pojdzie ale na MSI roznie bywa ,jezeli na twoim modelu/egzemplazu pojdzie T-bred to jest duza szansa ze i Barton pojdzie niestety plyty msi na kt266a mialy problemy z obsluga XP 0.13 musisz sam sprawdzic czy akurat u ciebie pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 heh........ja sie tez zastanawiam czy by u mnie poszedl......barton ma FSB 166MHz a moj czipset sis745 tylko 133 wydoli..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 heh........ja sie tez zastanawiam czy by u mnie poszedl......barton ma FSB 166MHz a moj czipset sis745 tylko 133 wydoli..... Zawsze można zdegradować drutem/lakierem bartonowskie 166 do 133... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 heh........ja sie tez zastanawiam czy by u mnie poszedl......barton ma FSB 166MHz a moj czipset sis745 tylko 133 wydoli..... Zawsze można zdegradować drutem/lakierem bartonowskie 166 do 133... Owszem mozna ale wtedy qpowanie bartona mija się z celem i lepiej qpić niesmiertelną 1700/1800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...