yogi186 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Heja Zapewne ktos z was widział ten filmik ... konkretnie EIPSODE 2 :) ... nie wiecie moze co to za utworek sie buja w tle ?? :> bo podoba mi sie generalnie ... do autka idealny ;) Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Ten filmik trwa 4:51 ? I kolo jeden jest przez chwile w masce ? Też mi się podoba. Ratujcie ludki :) Początek i koniec to Kai Tracid - Trance and Acid :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mozecia zapodac jakiegos linka gdzie lezy ten filmik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Filmik mistrzowski. Ja go obejrzałem to od razu sciągnąłem 2 części Gumball Ralle po 400Mb i europejską edycję gumballa filmowaną przez JAckass. Co do tej piosenki to też jestem ciekaw kto to wykonuje. Poszukajcie tego na Kazza tytuł "mischief3000" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Zadałem sobie troche trudu i odnalazłem taki topic http://www.dtmpower.net/forum/showthread.p...?threadid=42067 na nim przeczytałem, że ta piosenka to .......... JFK - Whiplash (bad habit boy mix) Bardzo sie ciesze, że to znalazłem. Ale jeszcze nie sprawdzałem tej piosenki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Przepraszam że nie edytuje ale ściągam ważny plik i nie mam czasu bawić się w edycje a tak korzystam z szybkiej odpowiedzi http://drkhwk.net/jfk%20-%20Whiplash%20(Ba...Boys%20Mix).mp3 to link do piosenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Muzyczka fajna, ale a dużo tego "dum dum dum" na drodze już. Ja tam robię kontratak Death Metalem ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...