Gość Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Yo Wykombinowałem sobie programik o nazwie RealSpeak (podobno najlebszy syntezator mowy na świecie) ale nie w tym rzecz, chodzi mi oto że gdy włączam instalke to wyskakuje mi komunikat że mam zbyt starą wersje Instalator'a Windows i że muszę sobie zainstalować Service Pack'a ale ja mam win98se z tego co mi wiadomo to niebyło do niego SP :? Aha rozszerzenie tego instali nie jest .exe tylko .msi :?: Pomocy jak to zainstalować??? Z góry wielkie thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Musisz poszukać tego pliku: Windows Installer 1.1 Redistributable for Windows 98 Updated: http://www.microsoft.com/downloads/details...&DisplayLang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 pieklo można wiedzieć skąd sobie wykombinowałeś tego realspeakrea?? jajcjusz@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 O... marnie go widze w roli lektora :lol: przypomina mi sie microsoftowy robocik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 jak mi siewydaje- to sam realspeak dużo nie czyta(o ile w ogóle cos czyta) mając realspeak'a zainstlujta se "unispiker"- nie działa bez RS- czyta wszystko gucio tylko okres deomstracji.... przerósł mnie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...