Skocz do zawartości
Ragnor

Jaką kupić myszkę bezprzewodową?

Rekomendowane odpowiedzi

z tych myszek co podales polece ci ta :  

A4TECH Navigator Libero RF 323 PS/2

Mial ja moj kolega, to dobra myszka dobrze lezy w dloni i ma 2 skrolsy:].

Jezeli masz 19' to jej nie kupuj bo ma za malo dpi jak na takie monitory [a raczej rozdzielczosci, ale on ma 1024/780 chyba:]]

na 17 jest ok...

PS. Logitech Mouseman DualOptical rlz! heh :]], ciao

dzięki h3de

No nareszcie jakaś konkretna wypowiedź. Może jeszcze ktoś się wypowie o tej myszce :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zerknij na tą : http://www.a4tech.pl/content.php?strona=se...48&id_prod=2841

Jest to chyba jedyna mysza 800dpi optyczna i radiowa jednocześnie. Dają 4 akumulatorki i ładowarkę. Jest bardzo wygodna (jak msz duże dłonie to wygodniejsza o niebo od MX-ów), dobrze wyważona i nie kosztuje 300 stów tylko gdzieś 100 - 115 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to chyba jedyna mysza 800dpi optyczna i radiowa jednocześnie. Dają 4 akumulatorki i ładowarkę. Jest bardzo wygodna (jak msz duże dłonie to wygodniejsza o niebo od MX-ów), dobrze wyważona i nie kosztuje 300 stów tylko gdzieś 100 - 115 zł.

Mam duze dlonie ale i tak wole swojego MX500 od tego A4Tech choc musze przyznac ze jest calkiem niezly, moim zdaniem wybor jest prosty, jak cie stac to bierz Logitech a jak nie to A4Tech innych dobrych myszy sie mozesz naszukac te dwie firmy (z tych dobrych) sa najlatwiej dostepne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myszka całkiem, całkiem i wygląd niezły i akomulatory, tylko ta cena, trochę już za duża, nie zależy mi również na optyku, wolę sprawdzoną kulkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO teraz tylko optyki, tylko radiowe są dość drogie - sam używam Logitech Mouseman Optical (200-250zł) a do tego ładowarka i 4 akumulatorki (100zł) - więc cena zabójcza - ale lepiej kupić MX700, bo już ma zintegrowaną ładowarkę (chociaż moja jest lepsza, bo jak mi się wyczerpią akumulatory, to zamieniam je na naładowane, a ładuje te, a w MXie myszka jest wtedy nie do użytku).

Czyli optyk bezprzewodowy - ponad 300zł (Logitech, albo Microsoft - na inne nie patrz)

WYstarczy poszukać. Ja za 3-miesięcznego mx700 dałem 230 pln (5 lat gwarancji). A co do baterii to nie masz racji. W mx700 wystarczy dosłownie na 1 min dać mysz na ładowarkę (przy rozładowanych bateriach) by spokojnie pracować ponad 1h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...