Thc_one Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam zasilacz Codegen 300 wat ,ktory obecnie ciagnie taki config: A2600+@2200mhz(11x200fsb),epox8rda,wd caviar 80 gb,cdrom,cdrw,gf4mx440,2x256mb ddr400 kingston Za niecaly tydzien matula przywozi mi nowa grafe.Gainwarda fx5600 ultra II. Jak myslicie czy moj Codegen da rade to wszystko pociagnac po zmianei grafy??czy czeka mnie zmiana zasilki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 podaj napiecia i najlepiej daj sobie spokuj z ta zasilka i prockiem @ 2200MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 nie da rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 nie da radytrue true Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 przy moim configu (fakt ze amd i intel to dwie rozne sprawy) chieftec 420 watow zaczyna pokazywac, ze juz mnie nie lubi :-/. Codegena to zmienilem przy przekraczaniu bariery 2.2 ghz ;-) , tyle ze na p4. Radzilbym zawczasu kupic jakis porzadniejszy zasilacz, bo mozesz sie za dlugo tym 5600 ultra II nienacieszyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Popieram , wywal tego złoma i ku sobie cos co napewno udzwignie tego gfx'a i prztym bedzie cichsze np. chieftek 360W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...