martin_n Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Wiem że wątek bez sensu ale... http://www.sirius.pl/news.php?id=2356 Mam nadzieje że za niedługo stanieja to zamienie mojego gorącego Palomina.. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 cena nie jest taka straszna, ale daleko jej do zapowiadanych 37$ za 1600 i 50$ za 1800. osobiscie poczekam na procka 1600 i wyplate :) ciekawe czy maja odblokowany mnoznik. patrzac na wielkosc to wyglada on jak barton z padnietym i zablokowanym cache, bo jadro ma bardzo duze jak na 0.13 i 64kb L2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mnożnik na 99% odblokowany. Kosztuje faktycznie trochę dużo, ale cena napewno szybko spadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ale cena napewno szybko spadnie. oby, bo nie bedzie duzego wziecią przy tej cenie co teraz jest 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Drogo drogo :( Ciekawe kiedy do Polski wejdzie 1600 lub 1800 i czekam na ich testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 a mnie ciekawi czy majapotencjał na @ taki jak antki na 0.13 um :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...