Skocz do zawartości
Sheep

Palace sie nForce'y 2.... Only for users.

Czy spaliles ( spaliles, zwaliles, po prostu zepsules ) nForce'a 2?  

1. 1. Czy spaliles ( spaliles, zwaliles, po prostu zepsules ) nForce'a 2?

• Tak, spalilem
      6
    • Nie, nie spalilem
      21
    • Zamierzam spalic ;)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taka sprawe... mianowicie spalilem juz dwa razy swojego epoxa 8rda+ i chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies inne osoby na tym forum ktorym takie plytki tez sie pojaraly.... Z tego co wiem to duzo osob zjaralo 8rda+.... interesuje mnie najbardziej awaryjnosci plyt abit NF7-S ( zamierzam taka kupic... wszyscy goscie ze sklepu odradzaja mi kupno tej plytki a ja po prostu zbyt sie na nia napalilem zeby z niej zrezygnowac... DLa tego w ostatnim momencie prosze o taka mala statystyke , w ktorej bede mogl stwierdzic ktore plytki sa najbezpieczniejsze ...

Oczywiscie prosilbym o glosy w ankiecie jak i komentarze...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra... spox.... spalilem epoxa... i nie moglem go zmienic... I jakos mi sie zapomnialo... Co do nForce'a to znalazl sie ktos taki ktory spalil ta plytke dwa razy ( oczywiscie nie ta sama... ) ... Bo ja mysle ze dwa razy w tym roku na zjaranie epoxa to juz wystarczajaco duzo.. i ze jak kupie tego abita to mi szczescie bedzie sprzyjac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spalilem swojego 8RDA :arrow: zrobilem vdd moda i wszystko smigalo OK, ale chcialem jeszcze wiecej i spalil sie (fajny ogien i "troche" dymu :twisted: ) ukladzik regulujacy napiecie na NB :twisted:

Plyte w serwisie cudem odratowali (do dzis nie wiem jak to zrobili, bo nie wymieniali tego ukladu, ktory sie spalil :!: ). W kazdym razie plyta po dwoch tygodniach w serwisie dzialala, ale ja juz mialem NF7-S 2.0 z ktorym zyje w zgodzie do dnia dzisiejszego :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie załatwiłem soltka 75frn-l - po raz pierwszy do flashowania biosu odkręciłem sprzęt do wartości nominalnych żeby nie kusić losu a tu za karę za nadgorliwość :lol: płytka zgłaszała tylko że bios checksum wrong czy siakoś tak i nic - ani flashowanie z fdd ani programatorem nie pomagało - bez zmian. cała wiara w komputroniku że dostanę frn2-l ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...