Skocz do zawartości
Kwiecień

Koncert LIMP BIZKIT w MTV na żywo. Oglądał ktoś???

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy text walnął o Britney ;) Pier...dolona <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;)

Moze to lamerskei ale wydaje mi sie ze britney jest lesba i coraz bardziej mnei w tym uswiadcza swoimi wyczynami
no podobno dała kosza fredowi i dla tego tak ją lubi :lol: (żrodło onet.pl o ile mnie pamięc nie myli)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy text walnął o Britney ;) Pier...dolona <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;)

Moze to lamerskei ale wydaje mi sie ze britney jest lesba i coraz bardziej mnei w tym uswiadcza swoimi wyczynami
no podobno dała kosza fredowi i dla tego tak ją lubi :lol: (żrodło onet.pl o ile mnie pamięc nie myli)
Tez o tym czytalem jesli nawet to chcial bym bym byc na wczesnijszym miejscu tego freda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dali czadu, tylko brakowało mi Rollin'a . Może zapóźno zaczołem oglądać? Ale bo Britney pojechali :lol: Dał popis nowy gitarzysta . Tylko nie podobała mi się publica, a szczególnie Ci na scenie, ja bym tam zrobił saigon. W ogóle, pół ludzi to metale :/

Ludzie dawać Wesa!! I jego oczy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko co robią LB to kicha. Mimo, że nie znoszę nu-metalu o wiele wyżej w osobistym rankingu stawiam Korna i LP. Korn nigdy nie zszedł poniżej pewnego poziomu. A LP wypuścili świety "In the end" no i w ogóle te ich najnowsze kawałki są strawne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi