Skocz do zawartości
Mutos

[ROTFL]Tramwajowe znalezisko

Rekomendowane odpowiedzi

W tramwaju znalazłem sobie taką karteczkę (leżała na siedzeniu)

Dołączona grafika

Otworzyłem a tam taki tekst w środku:

Chołota co wy umiecie sobie niszczyć wszystko i pić chamstwo jak gorszego nie może być potrzeba na was hitlera to by was nauczył roboty byście wołali przyszedł do nas chitler złoty i nauczył nas roboty tak nasza młodzierz musiała wołać jak nie to wieszali fo góry nogami na Placu Wolności takich jak wy

Lol, jakiś dziadzio czy inna babcia chce zbawić świat :D:D:D

Przepisałem dokładnie z tej karteczki - oryginalna ortografia :D:D

Zresztą.... Macie skan wewnętrznej strony

Dołączona grafika

IHMO LOL i mega ROTFL :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy

szczęka mnei spadła...

ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:)

hyhyh

Rynta-Racer. Posiada wyrzutnie kartofli ;) Widziałem, jak kobit gnając na wolne miejsce zgubiła rybe (nawet nie zauważyła tego :D:D), innej powypadały monety, no ROTFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy

szczęka mnei spadła...

ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:)

hyhyh

Rynta-Racer. Posiada wyrzutnie kartofli ;) Widziałem, jak kobit gnając na wolne miejsce zgubiła rybe (nawet nie zauważyła tego :D:D), innej powypadały monety, no ROTFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoki, ja napisze taką do babć i dzidków.

Siedzą, śmierdzą i mniejsca zajmują

Troche szacunku do starszych :!: TAki jestes slabiak ze ustac nie mozesz :?: Pewno jak by babusia sie przewrocila w tramwaju to i tak bys nie wstal bo by cie nozka mogla zabolec :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh ja zawsze ustepuje miejsca jak nie ma wolnych ale wk.... mnie takie baby co stanie kolo ciebie mimo ze w tramwaju jest np jeszce 10 miejsc wolnych i zaczyna stekac ojezujezu ufff ehh potem podlazi druga i zaczynaja rozprawiac jaka to ta mlodziez jest niewychowana ze miejsca nie ustepuja itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę za ostro to ujołem, ale strsi ludzie potrafią naprawde czasem zdenerwować człowieka:

1 Prawie pusty bus podchdzi do mnie jakaś babcia, podchdzi i mówi że mam jes ustąpić, bo ona akurat chciła chdizć na tym miejscu (moje ulubione)

2 Wsidam do busa- pierwszy przestane ludzie się pchają na maxa, jakoś dzidek po hamsku stałął mi na nodze, i przeszedł po niej, nawet się nie zainteresował kogo podeptał, i zaczła się pchać na moje ulubione miejsca, ale za bylem pierwszy bo nie musiłem biletu kasować i wiecie co - nie ustapile mniejsa

3 Jade z qmpla mi faktycznie nie ma miejsc, wiec wstałem, babcia, sidla i mówi do qmpal że też na wstać bo ona 2 miejsca potrzebuje. Na to qmpel "babbiu ty trumny a nie miejsca potrzebujesz"

4 Czesto niedość że przyjdzie i trzeba wstac (wbrew pozorom to jednak na ogół wstanie), to często śmierdzi i nie dość że się stoi to jescze trzeba wąchać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie.....

starsi ludzie s aw<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajacy, zwlaszcza jak jest wpizdu miejsc w autobusie/tramwaju, a oni chca na konkretnym usiasc :/

kur**

i smrod faktycznie masakryczny!!!!

toto sie myje wogole???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie ustępuję miejsca w środkach masowej komunikacji :P bo nigdy nie siadam jak już muszę jezdzić MPK :P :wink:

Zresztą to jest raczej nasz polski zwyczaj z tym ustępowaniem, jak byłem w Szwecji, nie zauważyłem by ktokolwiek ustępował miejsca, kumple, którzy skolei byli we Francji mówią to samo, i nikt na nikogo się nie obraża.

A tak na marginesie starsi ludze też mnie czasem wk.. denerwują, niektórymi tekstami i tym gderaniem :? cóż jak to mówią starość nie radość.

PS. I zrobił się wątek o "siadaniu w tramwaju" :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie nie zdarzyło jeszcze, żeby mi jakaś baba gderała nad uchem o ustąpienie miejsca - prosty sposób: ZAWSZE do MZK/PKS trzeba zabierać walkmana/discmana/playera mp3 - wkładasz słuchawki do uszu i większość rezygnuje, bo nie chcą sie wydzierać. A nawet jak sie wydzierają to zawsze można udawać, ze i tak sie nie słyszy - full olewka 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tramwaju znalazłem sobie taką karteczkę (leżała na siedzeniu)

Dołączona grafika

Otworzyłem a tam taki tekst w środku:

(...)

widac ze sluchacze Radia Mordownia nie maja co robic ;) a moze to czesc wiekszej akcji pod tytulem "zyj w celiSPACJA" :lol:

(...)

3 Jade z qmpla mi faktycznie nie ma  miejsc, wiec wstałem, babcia, sidla i mówi do qmpal że też na wstać bo ona 2 miejsca potrzebuje. Na to qmpel "babbiu ty trumny a nie miejsca potrzebujesz"

(...)

"panstwo zywi i ubiera nie obciazaj go - umieraj"

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi przyszlo do glowy, czytajac te wszystkie bluzgi na ludzi starszych.

Jak wam bedzie sie czytac takie rzeczy gdy w podeszlym wieku traficie przypadkiem na jakies forum, a mlodziency i wrecz goowniarze beda pisac podobne rzeczy.

Jak sie poczujecie ?

Czy do wlasnych dziadkow tez tak mowicie ?

Tez macie do nich takie podejscie ?

Czy myslicie ze bedziecie wiecznie mlodzi ?

NIE !

Tez bedziecie zgrzybialymi starszkami ktorym nie beda chcieli ustapic miejsca w srodkach masowej komunikacji.

Ciekawe, co wtedy bedziecie mowic, czy zmienia sie wam poglady na starcow ?

Przeciez to nie ich wina ze sa starzy i niedomagajacy.

Was tez to czeka.

Troszke szacunku mlodzieniaszkowie !

Czytajac czasem wasze wypowiedzi czlowiek sie juz niczemu w tym kraju nie dziwi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Was tez to czeka.

(...)

No, tu nie możemy być tacy pewni :?

Pozatym masz sporo racji, ale tak było, jest i będze (może tylko forma i sytyl się zmienia) że konflikt pokolen jest nieunikniony. Młody starego nie zrozumie, tak jak bogaty biednego, syty głodnego, ect...

Szacunek jest należny ale czasem mówi się i pisze z :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>>ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:)

>>"babbiu ty trumny a nie miejsca potrzebujesz

ahaha ehi ehi ekeke rotlf i nie wiem co jeszcze ;D

To jest dobre: "Bola babcie nozki? To niech se babcia na raczkach postoi!!" ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi