Mutos Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 W tramwaju znalazłem sobie taką karteczkę (leżała na siedzeniu) Otworzyłem a tam taki tekst w środku: Chołota co wy umiecie sobie niszczyć wszystko i pić chamstwo jak gorszego nie może być potrzeba na was hitlera to by was nauczył roboty byście wołali przyszedł do nas chitler złoty i nauczył nas roboty tak nasza młodzierz musiała wołać jak nie to wieszali fo góry nogami na Placu Wolności takich jak wy Lol, jakiś dziadzio czy inna babcia chce zbawić świat :D:D:D Przepisałem dokładnie z tej karteczki - oryginalna ortografia :D:D Zresztą.... Macie skan wewnętrznej strony IHMO LOL i mega ROTFL :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :D !!ROTFL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 big big lol and rotfl :P :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Buahahahaha przecież dresy nie potrafią czytać :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 heheh niezle :D big LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Kurde, rynte na wspominki wzieło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Spoki, ja napisze taką do babć i dzidków. Siedzą, śmierdzą i mniejsca zajmują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 te troche poszanowania zgadzam sie z tą osobą bo tez mnie strasznie wkurzjaą wandale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Wandali to nikt nie lubi, a na kartce w tym przypadku powinno być DO WANDALI a nie DO MŁODZIERZY. I co ma adolf do tramwaju?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Hitler sie pisze przez samo "H" :D :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 młodzieży normlanej jest coraz mniej z tego co widze same popaprane skate drechy kibole itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Starosć nie radośc ... ROTFL update : Huta99 -Starosć nie radość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 finalcell - nikt nie mowil , ze zyjemy w normalnym swiecie. < Clawfinger-Simon says > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hyhy szczęka mnei spadła... ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:) hyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hyhy szczęka mnei spadła... ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:) hyhyh Rynta-Racer. Posiada wyrzutnie kartofli ;) Widziałem, jak kobit gnając na wolne miejsce zgubiła rybe (nawet nie zauważyła tego :D:D), innej powypadały monety, no ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hyhy szczęka mnei spadła... ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:) hyhyh Rynta-Racer. Posiada wyrzutnie kartofli ;) Widziałem, jak kobit gnając na wolne miejsce zgubiła rybe (nawet nie zauważyła tego :D:D), innej powypadały monety, no ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Spoki, ja napisze taką do babć i dzidków. Siedzą, śmierdzą i mniejsca zajmują Troche szacunku do starszych :!: TAki jestes slabiak ze ustac nie mozesz :?: Pewno jak by babusia sie przewrocila w tramwaju to i tak bys nie wstal bo by cie nozka mogla zabolec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ehh ja zawsze ustepuje miejsca jak nie ma wolnych ale wk.... mnie takie baby co stanie kolo ciebie mimo ze w tramwaju jest np jeszce 10 miejsc wolnych i zaczyna stekac ojezujezu ufff ehh potem podlazi druga i zaczynaja rozprawiac jaka to ta mlodziez jest niewychowana ze miejsca nie ustepuja itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 No nieźle... MUTOS>>> Jesteś z bydzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 HAHAHAHAHAHAHAHAHA ROTFL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Trochę za ostro to ujołem, ale strsi ludzie potrafią naprawde czasem zdenerwować człowieka: 1 Prawie pusty bus podchdzi do mnie jakaś babcia, podchdzi i mówi że mam jes ustąpić, bo ona akurat chciła chdizć na tym miejscu (moje ulubione) 2 Wsidam do busa- pierwszy przestane ludzie się pchają na maxa, jakoś dzidek po hamsku stałął mi na nodze, i przeszedł po niej, nawet się nie zainteresował kogo podeptał, i zaczła się pchać na moje ulubione miejsca, ale za bylem pierwszy bo nie musiłem biletu kasować i wiecie co - nie ustapile mniejsa 3 Jade z qmpla mi faktycznie nie ma miejsc, wiec wstałem, babcia, sidla i mówi do qmpal że też na wstać bo ona 2 miejsca potrzebuje. Na to qmpel "babbiu ty trumny a nie miejsca potrzebujesz" 4 Czesto niedość że przyjdzie i trzeba wstac (wbrew pozorom to jednak na ogół wstanie), to często śmierdzi i nie dość że się stoi to jescze trzeba wąchać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 dokladnie..... starsi ludzie s aw<span style="color:red;">[ciach!]</span>iajacy, zwlaszcza jak jest wpizdu miejsc w autobusie/tramwaju, a oni chca na konkretnym usiasc :/ kur** i smrod faktycznie masakryczny!!!! toto sie myje wogole??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 No nieźle... MUTOS>>> Jesteś z bydzi?? Uć ;) Limanka Bruce -> Do tego jeszcze ubrania cuchnące naftaliną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 A ja nie ustępuję miejsca w środkach masowej komunikacji :P bo nigdy nie siadam jak już muszę jezdzić MPK :P :wink: Zresztą to jest raczej nasz polski zwyczaj z tym ustępowaniem, jak byłem w Szwecji, nie zauważyłem by ktokolwiek ustępował miejsca, kumple, którzy skolei byli we Francji mówią to samo, i nikt na nikogo się nie obraża. A tak na marginesie starsi ludze też mnie czasem wk.. denerwują, niektórymi tekstami i tym gderaniem :? cóż jak to mówią starość nie radość. PS. I zrobił się wątek o "siadaniu w tramwaju" :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mnie sie nie zdarzyło jeszcze, żeby mi jakaś baba gderała nad uchem o ustąpienie miejsca - prosty sposób: ZAWSZE do MZK/PKS trzeba zabierać walkmana/discmana/playera mp3 - wkładasz słuchawki do uszu i większość rezygnuje, bo nie chcą sie wydzierać. A nawet jak sie wydzierają to zawsze można udawać, ze i tak sie nie słyszy - full olewka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 W tramwaju znalazłem sobie taką karteczkę (leżała na siedzeniu) Otworzyłem a tam taki tekst w środku: (...) widac ze sluchacze Radia Mordownia nie maja co robic ;) a moze to czesc wiekszej akcji pod tytulem "zyj w celiSPACJA" :lol: (...) 3 Jade z qmpla mi faktycznie nie ma miejsc, wiec wstałem, babcia, sidla i mówi do qmpal że też na wstać bo ona 2 miejsca potrzebuje. Na to qmpel "babbiu ty trumny a nie miejsca potrzebujesz" (...) "panstwo zywi i ubiera nie obciazaj go - umieraj" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Jak to kiedyś słyszałem: "Emeryci i renciści popierajcie państo czynem - umierajcie przed terminem" No offence, bo nie życze nic takiego emerytom, ale mnie tekst rozbawił swego czasu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Tak mi przyszlo do glowy, czytajac te wszystkie bluzgi na ludzi starszych. Jak wam bedzie sie czytac takie rzeczy gdy w podeszlym wieku traficie przypadkiem na jakies forum, a mlodziency i wrecz goowniarze beda pisac podobne rzeczy. Jak sie poczujecie ? Czy do wlasnych dziadkow tez tak mowicie ? Tez macie do nich takie podejscie ? Czy myslicie ze bedziecie wiecznie mlodzi ? NIE ! Tez bedziecie zgrzybialymi starszkami ktorym nie beda chcieli ustapic miejsca w srodkach masowej komunikacji. Ciekawe, co wtedy bedziecie mowic, czy zmienia sie wam poglady na starcow ? Przeciez to nie ich wina ze sa starzy i niedomagajacy. Was tez to czeka. Troszke szacunku mlodzieniaszkowie ! Czytajac czasem wasze wypowiedzi czlowiek sie juz niczemu w tym kraju nie dziwi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 (...) Was tez to czeka. (...) No, tu nie możemy być tacy pewni :? Pozatym masz sporo racji, ale tak było, jest i będze (może tylko forma i sytyl się zmienia) że konflikt pokolen jest nieunikniony. Młody starego nie zrozumie, tak jak bogaty biednego, syty głodnego, ect... Szacunek jest należny ale czasem mówi się i pisze z :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 >>ale prawda jest taka że jak taka "kobiecinka" dojrzy miesce to tak za-pier--dala jak mało kto:) >>"babbiu ty trumny a nie miejsca potrzebujesz ahaha ehi ehi ekeke rotlf i nie wiem co jeszcze ;D To jest dobre: "Bola babcie nozki? To niech se babcia na raczkach postoi!!" ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...