dysan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 co sadzicie o tym zasilaczu Modecom 350W ?? kosztuje niezaduzo 135 zl a muj codeshit sie jusz konczy pomalu warto za te pienidze kupic go czy moze HyntKey 300W podobna cena ale slabszy co wybrac asus a7v8x-x 256ddr athlon 1800+ (12x166) radeon9100 seagat barracuda 60 gb i IBM 40gb teac cdrw takie kompa ma ciagnoac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Twoj sprzet juz spokjnie pociągnie Feel 300w (ok 65zł) Ja mam sprzet taki jak nizej i rzadnych problemow z zasilaczem nie mam a terz mam MOdecom350w,jest cichy i sie nie grzeje a jest sie przy czym grzac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a co z napieciami ?? stasbilne ?? jakie odchyly ma?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Feell 300 to kapa wiem bo mam, owszem jak chcesz mnieć wszystko na deflaut to qup feel. Ja nie kręce to na lini +5 jest 4,88 jak kce to nawet do 4,7 potrafi spasć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a odnosnie modecom jakie napiecia macie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 modecom podobno na bebechy fortrona, czyli powinny czyc oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ten szczególnie wygląda na podobnego do FSP :arrow: http://www.modecom.pl/produkt.php?426 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Dobra zasiłka (szczególnie za ta cenę). Cichy, dobrze trzyma napięcia. Regulacja obrotów działa poprawnie. Przesiadka z CodeGen'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 A ten wiatraczek na nim to w którą stronę wieje? i wziązku z tym w która stronę to coś instalować w obudowie? Rozumiem że wiatrakiem do dołu. wiatrak wyciąga powietrze z obudowy i dmucha na MOFSETy. Można założyć z tyłu drugi wiatraczek który jeszcze bedzie wyciągał z zasilacza powietrze i wydmuchiwał je na zewnątrz Hmm ale z drugiej strony Chieftec kosztuje 199zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Feell 300 to kapa wiem bo mam, owszem jak chcesz mnieć wszystko na deflaut to qup feel. Ja nie kręce to na lini +5 jest 4,88 jak kce to nawet do 4,7 potrafi spasć. fakt straszna kapa ostatnio spaliłem to wiem nie wytrzymal mojego konfigu przy 8x200@1,9V i pamiątki synchro na 2,63V poszedł z dymem naszczescie reszta przezyła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 135... Za 200 masz 360W chiefteca. Wiem, ze więcej, ale jak to się mówi: skąpiec dwa razy traci. Widziałem tę zasiłkę w akcji i sam zbieram kase na przesiadkę z antycznego kondongena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 A ten wiatraczek na nim to w którą stronę wieje? i wziązku z tym w która stronę to coś instalować w obudowie? Rozumiem że wiatrakiem do dołu. wiatrak wyciąga powietrze z obudowy i dmucha na MOFSETy. Można założyć z tyłu drugi wiatraczek który jeszcze bedzie wyciągał z zasilacza powietrze i wydmuchiwał je na zewnątrz Hmm ale z drugiej strony Chieftec kosztuje 199zł Wyciąga powietrze z zasilacza, a więc w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Wyciąga powietrze z zasilacza, a więc w dół. czyli wali ciepłym powietrzem z rozgrzanego zasilacza do środka komputera :? :?: no nie wiem czy to najlepsze wyjście :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 czyli zasilacz godny polecenia modecon a moze by tak calom bude modecon z zasilkom huntkey 300W ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...