Skocz do zawartości
dysan

Modecom ISO-450P 350W (PFC)

Rekomendowane odpowiedzi

co sadzicie o tym zasilaczu Modecom 350W ?? kosztuje niezaduzo 135 zl a muj codeshit sie jusz konczy pomalu warto za te pienidze kupic go czy moze HyntKey 300W podobna cena ale slabszy co wybrac

asus a7v8x-x 256ddr athlon 1800+ (12x166) radeon9100 seagat barracuda 60 gb i IBM 40gb teac cdrw

takie kompa ma ciagnoac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoj sprzet juz spokjnie pociągnie Feel 300w (ok 65zł) Ja mam sprzet taki jak nizej i rzadnych problemow z zasilaczem nie mam a terz mam MOdecom350w,jest cichy i sie nie grzeje a jest sie przy czym grzac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten wiatraczek na nim to w którą stronę wieje? i wziązku z tym w która stronę to coś instalować w obudowie?

Rozumiem że wiatrakiem do dołu. wiatrak wyciąga powietrze z obudowy i dmucha na MOFSETy. Można założyć z tyłu drugi wiatraczek który jeszcze bedzie wyciągał z zasilacza powietrze i wydmuchiwał je na zewnątrz

Hmm ale z drugiej strony Chieftec kosztuje 199zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feell 300 to kapa wiem bo mam, owszem jak chcesz mnieć wszystko na deflaut to qup feel. Ja nie kręce to na lini +5 jest 4,88 jak kce to nawet do 4,7 potrafi spasć.

fakt straszna kapa ostatnio spaliłem to wiem nie wytrzymal mojego konfigu przy 8x200@1,9V i pamiątki synchro na 2,63V poszedł z dymem naszczescie reszta przezyła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten wiatraczek na nim to w którą stronę wieje? i wziązku z tym w która stronę to coś instalować w obudowie?

Rozumiem że wiatrakiem do dołu. wiatrak wyciąga powietrze z obudowy i dmucha na MOFSETy. Można założyć z tyłu drugi wiatraczek który jeszcze bedzie wyciągał z zasilacza powietrze i wydmuchiwał je na zewnątrz

Hmm ale z drugiej strony Chieftec kosztuje 199zł

Wyciąga powietrze z zasilacza, a więc w dół.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...