kikus Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Siemka !! Wybiera sie ktos z Was na koncert Helloween'a do krakowa 25 października?? Koncert jest o 18:00!! Ja na 80% bede!! A jak z Wami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ja sie chyba wybiore, jedzie ktos z wawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ja jade z wawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ja właśnie słucham, ("i can") ale raczej nie przyjade :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 he u mnie leci savage ale na koncert nie pojde bo ostatnia plyta suxx!! najwyzej posiedze pod 38 i poslucham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...